Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
doczytalem właśnie, że to jakiś zabijaka jest!!

Gdzie to przeczytałeś? lepiej już tego nie czytaj :lol: faktem jest, że Greshakei nie jest rybą "do bicia", ale że jest zabijaką, to się na pewno nie zgodzę. A te ryby, októrych wcześniej pisałem, z palcem w .... nosie sobie poradzą we wspólnym życiu z ... Grzesiem :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiepsko wybrałeś - Caeruleus i Demasoni - dwie ryby o skrajnie różnej diecie. Taki zestaw odpada.

A zbiornik bardzo ładny, trzeba przyznać.

Opublikowano

C.Afra podoba mi się, jednak z tego co czytam jest dość mała - doczytałem na Akwarium info że dorasta do 8 cm. Większość ryb będzie większa, dlatego nie wiem, czy to by była dobra zamiana.

Kulfon podoba mi się, jednak gdybym rezygnował z yellowa musiałbym wymienić na coś żółtego (żonie bardzo podoba się yellow...)

Podobają mi się groszki kurcze, ale nie mają ich w sklepie malawi.... Może ktoś z was posiada do sprzedania w okolicach Warszawy?

Opublikowano
C.Afra podoba mi się, jednak z tego co czytam jest dość mała - doczytałem na Akwarium info że dorasta do 8 cm. Większość ryb będzie większa, dlatego nie wiem, czy to by była dobra zamiana.
demasoni też jest malutki, afry rosną nawet większe niż demasoni. Z agresją jest podobnie, a żywieniowo bardziej by pasowała do reszty. Tylko samiczki nie są takie ładne...

Podobają mi się groszki kurcze, ale nie mają ich w sklepie malawi.... Może ktoś z was posiada do sprzedania w okolicach Warszawy?

Błagam, nie nazywajcie tak ryb... groszki... :twisted: