invader77 Opublikowano 19 Października 2008 #1 Opublikowano 19 Października 2008 Bardzo się cieszę, bo moja samiczka acei pierwszy raz inkubuje Mam nadzieje, że może donosi
slawek gorol Opublikowano 19 Października 2008 #2 Opublikowano 19 Października 2008 gratulacje.. jak nie tym razem to nastepnym bedziesz miala malce aceiki
invader77 Opublikowano 19 Października 2008 Autor #3 Opublikowano 19 Października 2008 slawekosw powiem ci jedno fajne uczucie jak coś zaczyna się dziać w akwa już tydzień nosi, więc jeszcze dwa tygodnie i zobaczymy, co z tego wyjdzie Jak samica zaczęła inkubować to samiec zaczął szaleć w baniaku i bronić samicy super to wygląda:) Szkoda tylko, że nie widziałem jak samica składa ikrę, ale przyjdzie jeszcze na to czas.
slawek gorol Opublikowano 19 Października 2008 #4 Opublikowano 19 Października 2008 wiem ze fajne mam tak samo : akurat rdzawa, saulosi i maingano zaczely nic mniej wiecej w jednym czasie. widzialem tylko tarlo saulosi, inne sprytnie poczekaly az wyjde do pracy
mars Opublikowano 19 Października 2008 #5 Opublikowano 19 Października 2008 Fajnie że samiczka inkubuje itd itp ale w celu chwalenia się takimi osiągnięciami jak w celu umieszczania zdjęć słuzy galeria KM http://www.klub-malawi.pl/galeria.html . Z powodzeniem mozesz tam te fotki umieścić a i inni moga je tam komentować. Forum a w kazdym badz razie ten dział służy innym celom. Jak chcesz sobie poplotkiowac to masz jeszcze dział OT. Topic zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi