invader77 Opublikowano 2 Października 2008 Autor #11 Opublikowano 2 Października 2008 Więc dzisiaj ja odłowie czy mogę ją trzymać w dużym kotniku?
M_sobo Opublikowano 2 Października 2008 #12 Opublikowano 2 Października 2008 Przyczyn może być kilka począwszy od podawania pokarmów zwierzęcych(za dużo), przez stres spowodowany np. całkowitym zdominowaniem przez resztę demasonków, jak yaro wspomniał i w konsekwencji może mieć Bloat- demasony są bardzo wrażliwe i jak coś im nie spasuje to tak się kończy lub jeszcze po prostu chów wsobny.
mars Opublikowano 2 Października 2008 #13 Opublikowano 2 Października 2008 równie dobrze podczas bijatyki mogło dojsć do uszkodzenia nażądów wewnetrznych i dlatego jesć nie może
yaro Opublikowano 3 Października 2008 #14 Opublikowano 3 Października 2008 generalnie w kotniku będziesz mógł go obserwować wykluczając wpływ dominacji pozostałych demonków.
invader77 Opublikowano 3 Października 2008 Autor #15 Opublikowano 3 Października 2008 Dzisiaj w kotniku zaczął jeść, więc mam nadzieje, że dojdzie do formy. Moim zdaniem musiał ostro oberwać. Ale cieszę się, że już je
yaro Opublikowano 3 Października 2008 #16 Opublikowano 3 Października 2008 więc rzeczywiscie wyglada to na stresicho.
mutra Opublikowano 3 Października 2008 #17 Opublikowano 3 Października 2008 to teraz dla niego tylko spirulina i hikkari excel i dojdzie do zdrowia
invader77 Opublikowano 3 Października 2008 Autor #18 Opublikowano 3 Października 2008 Mi się też tak wydaje, że to stres zobaczę jak się będzie zachowywała przez weekend
Rekomendowane odpowiedzi