invader77 Opublikowano 23 Września 2008 #1 Opublikowano 23 Września 2008 Chciałem się dowiedzieć czy moje pysie są głodne, bo co podejdę do akwarium to cała chmara zaraz płynie do góry i czeka za jedzeniem. A karmione są 3 razy dziennie oczywiście dostają urozmaicone posiłki. Czy wasze pysie też tak robią? Może dostają za mało pokarmu.. Boję się żeby nie przekarmić. Moim zdaniem dostają porządne dawki jedzenia
mars Opublikowano 23 Września 2008 #2 Opublikowano 23 Września 2008 ryby nie mają poczucia sytosci, są wstanie jeść tak długo dopuki jeszcze cokolwiek im się w przewodzie pokarmowym i pysku zmieści Takie jak opisujes zzachowanie jest całkiem normalne a dwa to lepiej przegłodzic niż przekarmić
invader77 Opublikowano 23 Września 2008 Autor #3 Opublikowano 23 Września 2008 Dzięki mars bo już myślałem że je głodze
invader77 Opublikowano 23 Września 2008 Autor #4 Opublikowano 23 Września 2008 Mogę im dawać 1 raz w tygodniu gotowaną marchewkę.... Posiekaną na drobne kawałki
mutra Opublikowano 24 Września 2008 #5 Opublikowano 24 Września 2008 możesz, jeżeli będą chciały jeść
mars Opublikowano 24 Września 2008 #6 Opublikowano 24 Września 2008 Mogę im dawać 1 raz w tygodniu gotowaną marchewkę.... Posiekaną na drobne kawałki możesz, jeżeli będą chciały jeść dokładnie jak będziesz próbował to tylko przypadkiem nie wpadnij na pomysł aby ją solić
invader77 Opublikowano 26 Września 2008 Autor #7 Opublikowano 26 Września 2008 Mogę im dawać 1 raz w tygodniu gotowaną marchewkę.... Posiekaną na drobne kawałki możesz, jeżeli będą chciały jeść dokładnie jak będziesz próbował to tylko przypadkiem nie wpadnij na pomysł aby ją solić Wiem wiem hehehe Jutro pierwsza próba
mutra Opublikowano 26 Września 2008 #8 Opublikowano 26 Września 2008 nie spodziewaj się cudów, u mnie tylko auratusy jadły marchewkę i bananay. A Caeruleusy parzony mlecz i pokrzywe. Szpinaku nic nie jadło, chyba że z krewetkami :roll:
invader77 Opublikowano 26 Września 2008 Autor #9 Opublikowano 26 Września 2008 Wiem ale spróbować zawsze można Może akurat im zasmakuje. Jutro się przekonam
Nowik892 Opublikowano 28 Września 2008 #10 Opublikowano 28 Września 2008 Głodna (ale nie zaglodzona) ryba=zdrowa ryba
Rekomendowane odpowiedzi