Skocz do zawartości

Kalendarz 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kalendarze już dotarły, wydrukowali trochę ciemniej niż myślałem.

Teraz sprawdzam w czym to rozsyłać bo wymiar kalendarza to 30cm x 21cm. Zastanawiam się czy w standardową kopertę A4 wejdzie. Jutro sprawdzę na poczcie ile za znaczek policzą bo kalendarz waży 200 gr, a jak wiadomo poczta rządzi się swoimi prawami. Cena kalendarza to 26 zł, nie wiem ile za kopertę i znaczek.

Po zebraniu wszelkich potrzebnych danych podam całość kosztów.

Pozdrawiam

Jack

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jeżeli spotka mnie ta przyjemność i będę miał możliwość nabyć kalendarz to proszę przesłać na ten adres mbator83@wp.pl lub pod ten numer 6304225 wszystkie zapytania dotyczące zakupu będę bardzo zobowiązany.

Pozdrawiam Marceli

Opublikowano

Za wysyłkę priorytetową (listową) płaciłem 3,10zł (do 350g chyba). Koperta bąbelkowa kosztowała wtedy 1,42zł, właśnie taka duża. Więc jak się pomieści kalendarz do takiej koperty, koszt wyjdzie poniżej 5zł :wink:

Opublikowano
a nie mysleliscie o tym zemy Jackowi kazdy z nas przelal np. po 2 zl wiecej... da mu to 100 zl za czas,fatyge i poswiecone paliwo...

:D

Dobry pomysł. Jeśli omnie chodzi - "jestem na tak" :wink:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.