rzymek1995 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor #11 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 a jaki pokarm o prucz w platkach dla malawi moge dac jakis żywy
norbitek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 #12 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Skoro akwa masz juz 5 lat a o pyszczakach juz sporo poczytałeś to nie wiem po co jeszcze zawracasz d*** ludziom z forum skoro i tak wiesz najlepiej co jest dla nich dobre.
slawek gorol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 #13 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 a poza tym skoro czytales juz duzo to nie wiesz czym je karmic ? poza tym jest dzial zywienie, i szukajka zywy pokarm pyszczakom ? chyba zartujesz
yaro Opublikowano 29 Sierpnia 2008 #14 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 zywy pokarm pyszczakom ? chyba zartujesz moje dostaja ode mnie czasem żywe krewetki gdy u znajomego jest za dużo potomstwa. kiedyś bawiłem się w trzymanie artemii, ale więcej z nia zachodu. Poza tym rzymek przypomina mi parę osób z forum z przeszłości, więc szkoda się nad nim produkować, bo albo sam się przekona kosztem ryb lub, w co wątpię, pójdzie po rozum do głowy. Takie gatunki nie wpuścił bym nawet do swojego 700l akwarium ale rzymek uważa ze 240l to już dla nich wystarczająco.
Lenek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 #15 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mógłby elementarz poczytać, żeby poprawić ortografię.
slawek gorol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 #16 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Yaro...to byl joke.. nasz kolega musi jeszcze duuuuuuzo poczytac...skoro twierdzi ze juz dlugo czyta, to niestety musi jeszcze cztery razy wicej czytac.. i nie ma ze boli......
freelanc3r Opublikowano 29 Sierpnia 2008 #18 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 kolego na poważnie zobacz... czy ty bys chcial byc zamkniety w 3 pokojowym mieszkaniu (3 pokoje jak 3 skalki) z banda wyglodnialych afro-amerykanow, banda pijanych rosjan i skaczacych po scianach azjatach? poprostu masz tego stanowczo za dużo ale rob jak chcesz, przeciez to twoje akwarium jezeli rybki sa dla ciebie mniej wazne od twoich zachcianek... to spoko polecam zaczac hodowac chomiki
slawek gorol Opublikowano 30 Sierpnia 2008 #19 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 z rosjanami bysmy sie jeszcze dogadali a tak powaznie zaczekaj na ta gwiazdke a w tym czasie uzupelniaj swa wiedze
rzymek1995 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor #20 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 wiem ze slabo pisze a o malawi chcial bym wiecej jeszcze przeczytac ale nie wiem gdzie chyba zamuwie sobie jakas ksiazkie i na gwiazdke skopletuje super akwa a narzie jakos moze wytszymaja bo napewno nie oddam
Rekomendowane odpowiedzi