Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro akwa masz juz 5 lat a o pyszczakach juz sporo poczytałeś to nie wiem po co jeszcze zawracasz d*** ludziom z forum skoro i tak wiesz najlepiej co jest dla nich dobre.

Opublikowano

zywy pokarm pyszczakom ? chyba zartujesz :lol:

moje dostaja ode mnie czasem żywe krewetki gdy u znajomego jest za dużo potomstwa.

kiedyś bawiłem się w trzymanie artemii, ale więcej z nia zachodu.

Poza tym rzymek przypomina mi parę osób z forum z przeszłości, więc szkoda się nad nim produkować, bo albo sam się przekona kosztem ryb lub, w co wątpię, pójdzie po rozum do głowy.

Takie gatunki nie wpuścił bym nawet do swojego 700l akwarium ale rzymek uważa ze 240l to już dla nich wystarczająco.

Opublikowano

Yaro...to byl joke..

nasz kolega musi jeszcze duuuuuuzo poczytac...skoro twierdzi ze juz dlugo czyta, to niestety musi jeszcze cztery razy wicej czytac.. i nie ma ze boli......

Opublikowano

kolego na poważnie zobacz...

czy ty bys chcial byc zamkniety w 3 pokojowym mieszkaniu (3 pokoje jak 3 skalki)

z banda wyglodnialych afro-amerykanow, banda pijanych rosjan i skaczacych po scianach azjatach?

poprostu masz tego stanowczo za dużo

ale rob jak chcesz, przeciez to twoje akwarium

jezeli rybki sa dla ciebie mniej wazne od twoich zachcianek... to spoko

polecam zaczac hodowac chomiki

Opublikowano

wiem ze slabo pisze a o malawi chcial bym wiecej jeszcze przeczytac ale nie wiem gdzie chyba zamuwie sobie jakas ksiazkie i na gwiazdke skopletuje super akwa a narzie jakos moze wytszymaja bo napewno nie oddam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.