Rajwus15 Opublikowano 21 Września 2006 #1 Opublikowano 21 Września 2006 Witam i mam prośbe czy mogłby mi ktos podac kontakt do Pana Szulca??? Jeśli ktoś posiada nummer telefonu lub email rosze o kontakt na pw lub email lucynapotyka@tlen.pl Cytuj
wejderozmo Opublikowano 22 Września 2006 #2 Opublikowano 22 Września 2006 tos kolego pomieszal watki totalnie ;] Cytuj
jas73 Opublikowano 22 Września 2006 #3 Opublikowano 22 Września 2006 Witam i mam prośbe czy mogłby mi ktos podac kontakt do Pana Szulca??? Jeśli ktoś posiada nummer telefonu lub email rosze o kontakt na pw lub email lucynapotyka@tlen.pl poszlo na PW Cytuj
K4myk Opublikowano 29 Stycznia 2007 #4 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Także prosiłbym o jakiś kontakt do Pana Szulca Cytuj
sysgone Opublikowano 29 Stycznia 2007 #5 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Oj, jak tak dalej pojdzie to p. Szulc zmieni numer telefonu. Zapowiedzial, ze nie zajmuje sie juz sprzedaza detaliczna, wiec notoryczne nekanie go telefonami na pewno mu do niczego nie sluzy. Zamiast zwracac sie bezposrednio do niego, moze warto aby kontakt z nim utrzymywala jedna/kilka juz znanych przez niego osob, z ktorymi mial juz wczesniej do czynienia? Sam znam co najmniej 2 takie Cytuj
tofif Opublikowano 29 Stycznia 2007 #6 Opublikowano 29 Stycznia 2007 z tego co mi wiadomo to Pan Szulc nie zajmuje sie juz sprzedaza detaliczna rybek, czasem daje do sklepu pyszczak w Piasecznie uprzedziles mnie o jakies pare sekund Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi