Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tez jest rozwiazanie

ale prosze bardzo o LICZBY ! :)

2 wieksze haremy to mi mowi tyle o ile nic

ale jednak te 3 gatunki.... a moze Socolofi? Perllmut? Maingano:D?

P.S. czym dluzej siedzie na forach i stronach o pyszczakach, tym bardziej dochodzi do mnie jakie to skomplikowane psychicznie ryby ;)

Opublikowano

strasznie mieszam :D ale dzieki wam bardzo za porady

a takie cos?

Yellow 3+7

Maingano 1+3(4)

Perlmutt 1+3(4)

:?:

zalezalo by mi jednak by maingano bylo wiecej bo zauroczyly mnie :P jak tam u nich z samcami? 1 na akwa i same trupy? czy 2+5 np dalo by rade?

Opublikowano

Boże, nie mogę tego czytać. Patryk, dociera do Ciebie, co Ci tu już ktoś napisał? nie masz akwa z pyszczakami, a z takimi poradami tu wyjeżdżasz... Generalnie mało mnie takie rzeczy interesują, ale takim gadaniem możesz zaszkodzić :evil:

freelanc, mieszasz tak, że już prawie nikt nie odpowiada na Twoje pytania. Zrozum, że nie ma sensu pisać o obsadach ilościowych do każdego Twojego podanego typu, bo on się zmienia w ciągu dnia kilka razy. Zdecyduj się konkretnie na jakieś ryby, a wtedy będzie można Ci pomóc tak samo konkretnie. Bo teraz, to jest pic na wodę i tyle :D

Opublikowano

Kolego nic nie kumasz, nie rozumiesz co się do Ciebie mówi, jeśli chcesz zmienić forum to zrób to z jakąś godnością i nie obrażaj ludzi, może Twoje rady przydadzą się gdzie indziej,powodzonka życzę.