finlandian Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor #51 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Pigmęt jest ok . Jest niedźiela i pyśie pływaja
Maaro78 Opublikowano 29 Czerwca 2008 #52 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Koniecznie wstawa fotkę w dobrej jakości, wtedy bedzie widać czy akwa jest na + czy na +++ /czyt. bardzo duuuuży plus/
Zealota Opublikowano 29 Czerwca 2008 #53 Opublikowano 29 Czerwca 2008 no no, very nice. Również jestem ciekaw jak to będzie sie prezentowało przy czystej wodzie. Powtórzę się ale bardzo, bardzo na plus.
finlandian Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor #54 Opublikowano 29 Czerwca 2008 nowe zdięcie robione o 21 w niedźiele ale telefonem bo niemam aparatu naraźie coś lepiej widac w realu ładniej. niemoge ładnego ujęcia zrobic tym telefonem
sision Opublikowano 29 Czerwca 2008 #55 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Powiem tak: ładnie, podoba mi się, ale nie jest to najlepsze tło. Najgorsze jest to, że sam nie potrafię wykonać tego, co mam w głowie. Po części Tobie się udało, dlatego mi się podoba, ale czegoś tu brakuje... Mimo to gratuluję
yaro Opublikowano 30 Czerwca 2008 #56 Opublikowano 30 Czerwca 2008 a ja powiem że dla mnie super na 5 z +
romekjagoda Opublikowano 30 Czerwca 2008 #57 Opublikowano 30 Czerwca 2008 No mnie się też podoba, jedno z bardziej udanych teł jakie wiedziałem na pewno. No i do znudzenia powtarzam że IMHO spójność tła i skał to klucz do sukcesu. Dla mnie bardzo fajnie Ci to wyszło. Gratulacje.
crav Opublikowano 30 Czerwca 2008 #58 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Kurcze niezły rarytas… piękne to tło Ci wyszło. Takie tło 250cm tysiąc parę literków hqi ehh…
finlandian Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor #59 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jak na pierwsze tło z CR to myśle ze niejest źle . Fajnie jak podoba się wam ale mam już inną koncepcje na następne . Niemoge zrobić ładnego zdiecia niemam aparatu tylko telefon dałbym do galeri ale słabe zdięćie . Przedtem miałem tak w akwa teraz mysle że lepiej Jakie zastosowalibyście oświetlenie do nowego tła z CR obecnie mam POWER GLO 40 W ?
meth Opublikowano 30 Czerwca 2008 #60 Opublikowano 30 Czerwca 2008 najs najs Panie finlandian Świetnie ci to wyszło jest klimacik – koncepcjami się nie przejmuj wciąż są nowe Spokojnie możesz galerie wzbogacić fotką tego akwa (nawet z tel.) tylko pstryknij od przodu i przytnij Co do świetlówki zostawił bym Hagena jednak
Rekomendowane odpowiedzi