bojack Opublikowano 1 Czerwca 2025 #1 Opublikowano 1 Czerwca 2025 W zbiornikach w zoo, praktycznie wszędzie w całej EU są takie same, gigantyczne falowniki. Zapomniałem zapytać w Łodzi podczas zwiedzania orientarium, co to za sprzęt, a google nie potrafi mi pomóc. Może ktoś wie / ma namiar na taki sprzęt?
pablojogi Opublikowano 1 Czerwca 2025 #2 Opublikowano 1 Czerwca 2025 Zadzwonić do tego gościa który nas oprowadzał może udzieli Ci odpowiedzi Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka 1
bojack Opublikowano 1 Czerwca 2025 Autor #3 Opublikowano 1 Czerwca 2025 39 minut temu, pablojogi napisał(a): Zadzwonić do tego gościa który nas oprowadzał może udzieli Ci odpowiedzi Gdyby była taka możliwość, to w Pokrzywnej 5 browarów w Twoim kierunku
pablojogi Opublikowano 1 Czerwca 2025 #4 Opublikowano 1 Czerwca 2025 No chyba ktoś ma numer do niego czy kamień w wodę przepadło?Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka
hilux Opublikowano 3 Czerwca 2025 #5 Opublikowano 3 Czerwca 2025 Nie znam się, więc się wypowiem na stronie orientarium jest kontakt: Zajęcia Edukacyjne Zwiedzanie z Przewodnikiem Dział Edukacji tel.: + 48 601 806 182 e-mail: edukacja@zoo.lodz.pl
bojack Opublikowano 3 Czerwca 2025 Autor #6 Opublikowano 3 Czerwca 2025 W dniu 1.06.2025 o 22:50, pablojogi napisał(a): No chyba ktoś ma numer do niego czy kamień w wodę przepadło? W Darku @darianus nadzieja
darianus Opublikowano 4 Czerwca 2025 #7 Opublikowano 4 Czerwca 2025 @bojack spróbuję się dowiedzieć i dam znać 1
Rekomendowane odpowiedzi