Lucjan23 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Autor #11 Opublikowano 17 Stycznia 2025 wyloty są modułowe - niema problemów z tym - już 4 prototypy były testowane - szukam złotego środka
pulpet Opublikowano 17 Stycznia 2025 #12 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Jak chcesz, mogę Tobie podrzucić ze 150 kilo wapienia podobnego do alpejskiego w różnych rozmiarach. Serwisuje maszyny w kamieniołomie i mam tego do oporu. Będę jechał pod koniec miesiąca do Polski. Mam tego pół piwnicy. Granicę przekraczam w Kolbaskowie, więc jak chcesz, to możemy się jakoś zgrać. Fajny kamień do Malawi.
ziemniak Opublikowano 17 Stycznia 2025 #13 Opublikowano 17 Stycznia 2025 5 godzin temu, Lucjan23 napisał(a): @ziemniak: Niestety kamienie mam jakie mam - nie było zbytnio wyboru na składzie - może z czasem coś dokompletuje i zmienię Chyba nie zrozumieliśmy się. Ja tylko proponuję inaczej ułożyć cztery górne kamienie.
Lucjan23 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Autor #14 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Godzinę temu, pulpet napisał(a): Jak chcesz, mogę Tobie podrzucić ze 150 kilo wapienia podobnego do alpejskiego w różnych rozmiarach. Serwisuje maszyny w kamieniołomie i mam tego do oporu. Będę jechał pod koniec miesiąca do Polski. Mam tego pół piwnicy. Granicę przekraczam w Kolbaskowie, więc jak chcesz, to możemy się jakoś zgrać. Fajny kamień do Malawi. Z miłą chęcią, mam wolny garaż to spokojnie mogą nawrzucac kamieni. Kontakt na priv?
pulpet Opublikowano 17 Stycznia 2025 #15 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Teraz, Lucjan23 napisał(a): miłą chęcią, mam wolny garaż to spokojnie mogą nawrzucac kamieni. Kontakt na priv Spoko. Spiszemy się i ustalimy co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi