Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz, mogę Tobie podrzucić ze 150 kilo wapienia podobnego do  alpejskiego w różnych rozmiarach. Serwisuje maszyny w kamieniołomie i mam tego do oporu. Będę jechał pod koniec miesiąca do Polski. Mam tego pół piwnicy. Granicę przekraczam w Kolbaskowie, więc jak chcesz, to możemy się jakoś zgrać. Fajny kamień do Malawi.

Opublikowano
5 godzin temu, Lucjan23 napisał(a):

@ziemniak: Niestety kamienie mam jakie mam - nie było zbytnio wyboru na składzie - może z czasem coś dokompletuje i zmienię

Chyba nie zrozumieliśmy się. Ja tylko proponuję inaczej ułożyć cztery górne kamienie.

Opublikowano
Godzinę temu, pulpet napisał(a):

Jak chcesz, mogę Tobie podrzucić ze 150 kilo wapienia podobnego do  alpejskiego w różnych rozmiarach. Serwisuje maszyny w kamieniołomie i mam tego do oporu. Będę jechał pod koniec miesiąca do Polski. Mam tego pół piwnicy. Granicę przekraczam w Kolbaskowie, więc jak chcesz, to możemy się jakoś zgrać. Fajny kamień do Malawi.

Z miłą chęcią, mam wolny garaż to spokojnie mogą nawrzucac kamieni. Kontakt na priv?

Opublikowano
Teraz, Lucjan23 napisał(a):

miłą chęcią, mam wolny garaż to spokojnie mogą nawrzucac kamieni. Kontakt na priv

Spoko. Spiszemy się i ustalimy co i jak.