Akwarium 180x80x70 - przygoda, może jakaś kronika
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Przez Vrzechu · Opublikowano
@crav przecież się nie czaruję 😅 Hodowałem już trochę ryby z tego biotopu i nie zaskoczyłeś mnie tym stwierdzeniem 🤪 Wiem że nie będzie to nigdy w 100% wybarwiony samiec i nie będę miał możliwości oglądać jego pełnego spektrum zachowań. Ale mi wystarczy to co mam możliwość oglądać 👍 A jak stwierdzę że jest mu za ciasno albo zacznie doskwierać innym lokatorom to oddam go komuś kto zamiast piwnicy ma basen z Malawi i spełni jego minimalne wymagania co do objętości zbiornika 🙂 -
Przez crav · Opublikowano
Przerabiałem temat wiele razy... nie zobaczysz samca w pełni kolorow, zachowań bez samicy... nie czaruj się... masz cień ryby -
Przez siwa · Opublikowano
Obejrzałam całość...bardzo ciekawe...dzięki!czuję się nabita w butelkę😉 -
@hilux jeśli to nie jest wbrew jakimś zasadom to wolałbym zostawić tak jak jest 🙂 @crav jest to obserwacja samca bez samic a w związku z tym bez zachowań godowych 🙂 Może dla Ciebie nie ma to sensu ale dla mnie ma. Można chociażby zobaczyć jak próbuje coś upolować, albo jaki wielki ma pysk jak "ziewa", jak zmienia kolor w zależności od nastroju, jak odpiera ataki na swoją przestrzeń albo jak patroluje zbiornik w poszukiwaniu narybku do konsumpcji. -
Przez crav · Opublikowano
Co to za obserwacja jeśli nie ma samic? -
Przez siwa · Opublikowano
🤣bardzo dziękuję...mam czas więc będzie sobie schło na spokojnie...armagedon będzie...choroba postępuje... -
Ja robiłem takie spirale jedna obok drugiej. Ale dałem tyle tego kleju że na koniec jak przycisnąłem to w zasadzie był jeden wielki placek 😅 Trzeba pamiętać żeby dać porządnie związać klejowi zanim zalejesz akwarium. Ja miałem ten komfort że mi się nie spieszyło i stały te moduły chyba ze 3 tygodnie zanim wlałem wodę do akwarium -
Przez darianus · Opublikowano
Obejrzałem cały film. Wygląda na to, że te butelki nabijają nas w butelkę . Ja nigdy nie stosowałem tych bakterii Seachem, ciekawe czy są jakieś inne opinie użytkowników. -
Przez Bartek_De · Opublikowano
Zachęcam do obejrzenia poniższego materiału, zwłaszcza wszystkich zwolenników preparatów przyspieszających biologiczny start akwarium. W końcu ktoś to przetestował rzetelnie! Film jest dość długi, ale warto obejrzeć w całości. Dla niecierpliwych, oglądanie od 14:53 min obowiązkowe!
-
-
Tematy
-
Grafiki
-
Videos

Rekomendowane odpowiedzi