Skocz do zawartości

Projekt 250x80x80 - 1400l. Malawi 🇲🇼

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Tak jak obiecałem, wrzucam kilka zdjęć modułów DIY podczas wstępnych prób zabawy w stworzenie czegoś ciekawego. Finalnie podczas entej próby ułożyłem je na gotowo jeszcze inaczej 😉 sorry za jakość, telefonem i to jeszcze w słabym świetle😕 na żywo jest lepiej😉IMG_20250110_155212_1.thumb.jpg.4b107d780f64cb4224cf680bf0b93fa3.jpgIMG_20250110_164908.thumb.jpg.fc6d67394ebee87e29fe5847381d5bac.jpgIMG_20250110_165012.thumb.jpg.7df1d205efcc6046dfe05bbb9a758da7.jpgIMG_20250110_173029.thumb.jpg.e9ed1676f4c09ea7a76f990624a565cf.jpg

Edytowane przez lukBB
  • Lubię to 7
Opublikowano (edytowane)

Jak będziesz miał czas to czy mógłbyś podesłać mi na PW krok po kroku jak robiłeś te moduły.Nie mogę się na nie napatrzeć.

Pięknie to wygląda.Moduły super ci wyszły.

Edytowane przez GOLUMN
  • Dziękuję 1
Opublikowano

7 godzin temu, TomekT napisał(a):

No, czekamy na całość aranżu wewnątrz szkła. 💪

Dzięki, miło mi🙂 jeszcze kilka dni i znowu coś pstrykne. Na razie bawię się jeszcze z modułami podwieszanymi...

6 godzin temu, GOLUMN napisał(a):

Jak będziesz miał czas to czy mógłbyś podesłać mi na PW krok po kroku jak robiłeś te moduły

Pisałem tak po krótce w tym temacie, w poście bodajże #18 #19.

Głównie bazowałem na twórczości naszego kolegi @Mróz. Połączyłem techniki z jego dwóch tematów. Wejdź w wyszukiwarkę i wpisz moduły samozatapiane. Poczytaj, nie ma tam nic skomplikowanego. Tylko ogrom czasu jaki na to trzeba poświęcić żeby to wyglądało w miarę schludnie🙂. Bawiłem się z nimi kilka m-cy. Miałem oczywiście mało czasu, tak łącznie 2-3 godz na tydzień. Wyszło łączenie 13 szt. Największy coś ok 90x40x60. Dwa z których byłem średnio zadowolony przeciąłem kątówka na pół i będą podwieszane. Jak ktoś ma ochotę zrobić coś samemu to polecam, jak już skończysz to masz ogromną satysfakcję 😉