TomekT Opublikowano 10 Września 2023 #11 Opublikowano 10 Września 2023 2 godziny temu, piotriola napisał(a): Moja propozycja A1 Moja również. 1
ladynaf Opublikowano 26 Października 2023 Autor #12 Opublikowano 26 Października 2023 Hej przy obsadzie Pseudotropheus acei Labidochromis caeruleus (pyszczak yellow) Melanochromis Cyaneorhabdos (Pyszczak Maingano) Ile docelowo ryb z każdego gatunku i ile samcow/samic trzymać?
Bojar Opublikowano 26 Października 2023 #13 Opublikowano 26 Października 2023 Docelowo ile się utrzyma. Przykładowo ja mam 3 samce red'ów i trzymają się bez walk. 2 samce acei ciągle toczą boje i chyba jednego będę musiał odłowić. A niby te pierwsze są bardziej zadziorne Co do Acei to proponuję wariant Ngara. Itungi to jednak kawał bydlaka jest. 1
ladynaf Opublikowano 26 Października 2023 Autor #14 Opublikowano 26 Października 2023 3 godziny temu, Bojar napisał(a): Docelowo ile się utrzyma. Przykładowo ja mam 3 samce red'ów i trzymają się bez walk. 2 samce acei ciągle toczą boje i chyba jednego będę musiał odłowić. A niby te pierwsze są bardziej zadziorne Co do Acei to proponuję wariant Ngara. Itungi to jednak kawał bydlaka jest. No właśnie najbardziej podobają mi się standardowe acei Luwala 1
ladynaf Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor #15 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Odkopuje temat. W mojej okolicy są tylko Acei ngara co mi trochę zmienia kolorystykę w akwarium. i jednak pozostanę przy 2 gatunkach - Acei ngara i saulosi W takim układzie ile sztuk mogę wpuścic?
TOMEKSIEDLCE Opublikowano 5 Grudnia 2023 #16 Opublikowano 5 Grudnia 2023 7 godzin temu, ladynaf napisał(a): W takim układzie ile sztuk mogę wpuścic? Po 20 sztuk później zrobisz redukcje , jak podrosną i będzie więcej samców
Rekomendowane odpowiedzi