Bezprym Opublikowano 23 Stycznia 2023 #2 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Napisz coś o swoim zbiorniczku i o sobie bo do samych zdjęć przeznaczony jest osobny dział Galeria 1
jarf0511 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor #3 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Moje pierwsze malawi... Zbiornik szkło optiwhite 10mm Wymiary 120x50x50 Filtracja:kubełek jbl1502 Filtr wew aquael turbo 1500 Oswietlenie belka led aquael sleem
Bezprym Opublikowano 23 Stycznia 2023 #4 Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Może teraz coś o sobie i co tam pływa. Chcemy Cię lepiej poznać. Edytowane 23 Stycznia 2023 przez Bezprym 1
jarf0511 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor #5 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Cześć akwarystyka to moje hobby z dzieciństwa Teraz jak mam swoj dom postanowiłem wrócić do tego i zarazić swoje dzieci. Na codzien jestem doradca serwisowym w serwisie samochodowym Zbiornik założony w listopadzie 2022r Troche o zbiorniku podłoże piasek kwarcowy Kamienie to wapien filipiński Obsada : Saulosi Alunocara nyassae Pseudotropheus lombardoi Glonojady;) Zebra red red Moje pierwsze malawi... Zbiornik szkło optiwhite 10mm Wymiary 120x50x50 Filtracja:kubełek jbl1502 Filtr wew aquael turbo 1500 Oswietlenie belka led aquael sleem 5
jaras Opublikowano 23 Stycznia 2023 #6 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Witaj. Na Twoim miejscu dałbym koronę na górę akwarium z tubondu,aby światło z nad akwarium oświetlało tylko akwarium w środku, ewentualnie pokrywa z tego samego materiału. Formatki na taką pokrywę lub koronę można kupić w fabertec. Firma dotnie na potrzebny wymiar, kolor do wyboru. Ja to widzę tak - spienione pcv na wymiar akwarium, a z zewnątrz tubond, 3mm aby ukryć lustro wody, ewentualnie pokrywy położone na górze też z tubondu. Przy takim wymiarze akwarium najlepiej 2szt. Akwarium podzielone na pół
Rekomendowane odpowiedzi