Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja pechowy chłopak jestem bo kilka razy pytałem w castoramie w katowicach i w sosnowcu...

A kupiłem taka w tubce (Ku#$#%mać) gniotłem to i gniotłem a reka mnie kilka dni bolała bo mili tylko takie małe tubki , a poszło mi ich w….

Opublikowano

Kupiłem już w zwykłym sklepie z farbami silikon akwarystyczny soudal tuba 310ml za 17,80 :) bo jestem aktualnie w Bielsku bo sie tutaj przeprowadzam i tu stanie moje nowe akwa :) i tutaj w castoramie tez tego sylikonu nie mieli z jednego działu wysyłali do dugiego i nic z tego

Opublikowano

Może tak sie wydaje ale normalnie to inaczej wygląda bo spore są te wypusty skalne a ceresitu na to też nie będe lał wiadrem żeby miało sie to wszystko zrównać ale jeśli będą takie komentarze to podziugać jeszcze troche zawsze w tym mozna :)

Opublikowano

sorki że sie wtryniam ale według mnie powinno być tych przyszłych skałek o połowe mniej i większe ale niekoniecznie wypukłe. Ale to moje zdanie a jak wiadomo każdy ma inny gust, chociazby do piwa czy kobiet no nie?!. Mam małe pytanko, gdzie dostane styropian 1,5-2cm gr. bo u mnie w mieścinie nie mają.

Życzę ci sukcesów w pracy nad tłem, ja mam nadzieje że w przyszłym tyg. zaczne swoje

Pozdrawiam :lol:

Opublikowano

Odnoszę wrażenie, jak bym to już gdzieś widział kilka razy....

Nie myślałeś o zrobieniu czegoś swojego?trochę innego?

To tło zostanie po skończeniu zakwalifikowane do "przykościelnych murków". Poczytaj tematy na forum, bo kilka ich jest i wprowadź w życie rady innych, póki jeszcze możesz. Życzę Ci powodzenia :!:

Opublikowano

Kombinuj póki masz czas, jak zalejesz to będzie po jabłkach :) rzeczywiście sporo małych skałek Ci wyszło, spróbój może coś swojego, jakąś jaskinkę obmyśl, wystającą skałe w jednym miejscu czy coś. Teraz Cie tylko wyobraźnia ogranicza. Obkukaj zdjęcia z malawi jest trochę na necie.

A styropian do dostania w sieci np Praktiker Obi czy Castorama :)