makok Opublikowano 20 Listopada 2022 #1 Opublikowano 20 Listopada 2022 Cześć, słuchajcie normalnie wydarzyło się coś nieoczekiwanego. Przypadkiem zalałem nowe akwarium po tylu latach przerwy... wracam do tematu. Sam jestem w szoku. 9
Bezprym Opublikowano 20 Listopada 2022 #2 Opublikowano 20 Listopada 2022 Wreszcie!!! Nie zapomnij się pochwalić
makok Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor #3 Opublikowano 20 Listopada 2022 Takie tam... zalałem nie zamalowując wcześniej tła... bez lampy... racej spontanicznie. 4
Bezprym Opublikowano 20 Listopada 2022 #4 Opublikowano 20 Listopada 2022 (edytowane) Znając cię, szybko je dopracujesz Dobrze widzę, tam kaseciak jest? Edytowane 20 Listopada 2022 przez Bezprym
makok Opublikowano 20 Listopada 2022 Autor #5 Opublikowano 20 Listopada 2022 Tym razem poza lampą, którą sobie oprogramuję sam, bo tego uczyłem się ostatnie 5 lat, żeby zmienić zawód, nie ma tam nic... kupiłem akwa okazyjnie po morskim, w zasadzie w cenie orurowania, które było w zestawie. Zakleiłem dziury w kominie. Wsadziłem pompę, gąbki, kamienie, piach i zalałem. Taka sytuacja. 4
yaro Opublikowano 20 Listopada 2022 #6 Opublikowano 20 Listopada 2022 Hejka, hak fajnie , że jesteś będzie się z kim kłócić. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi