Tomekmach Opublikowano 1 Września 2022 #1 Opublikowano 1 Września 2022 Na początku chciałbym się przywitać z wszystkimi SIEMA ! mam na imię Tomek i fajnie do was dołączyć . Z Malawi miałem styczność 6 lat temu zbiornik 200 l ale potem musiałem zlikwidować. No i teraz wielki powrót już większy no i trochę więcej wiedzy w tym temacie. O to mój zbiornik ! Aranżacja Serpentynit Zielony ok 130 kg Piasek Aquael 0.5 - 1.2 mm pod tym wszystkim wzmocnione pianką i kratką trawnikową. Oświetlenie 2 x belka led APE LED 19 W Osprzęt Jebao ow-25 Filtracja Fluval fx 6 zasypany maxspectem Plus prefiltr narurowy Obsada 20 szt Metriaclima msobo magunga F1 10 szt Metriaclima fainzilberi maison reef F1 No i to chyba tyle Zbiornik ma się dobrze ryby rosną i buźka się cieszy . 5
CoolPhone Opublikowano 1 Września 2022 #2 Opublikowano 1 Września 2022 Będziesz coś jeszcze dokupował. czy dwa gatunki zostaną?
Tomekmach Opublikowano 1 Września 2022 Autor #3 Opublikowano 1 Września 2022 Oczywiście w późniejszym czasie coś wymieszam .
Rekomendowane odpowiedzi