jarek1969 Opublikowano 1 Lipca 2022 #1 Opublikowano 1 Lipca 2022 Kilka lat wstecz Egon44 zamieścił post, w którym było wszystko opisane. Nie mogę odnaleźć tego postu, a bardzo potrzebuję zerknąć w schemat podłączenia sterownika i zasilacza ponieważ wypadł mi jeden kabelek i nie wiem gdzie go podłączyć. Pomoże ktoś namierzyć ten post lub sam schemat?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 1 Lipca 2022 #2 Opublikowano 1 Lipca 2022 @jarek1969 O ten temat Tobie chodziło? : Jak nie jest to czego oczekujesz to warto przywołać Andrzeja @egon44 1
egon44 Opublikowano 2 Lipca 2022 #3 Opublikowano 2 Lipca 2022 18 godzin temu, jarek1969 napisał: Kilka lat wstecz Egon44 zamieścił post, w którym było wszystko opisane. Nie mogę odnaleźć tego postu, a bardzo potrzebuję zerknąć w schemat podłączenia sterownika i zasilacza ponieważ wypadł mi jeden kabelek i nie wiem gdzie go podłączyć. Pomoże ktoś namierzyć ten post lub sam schemat? Cześć! Czy o ten plik Tobie chodzi?
jarek1969 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor #4 Opublikowano 4 Lipca 2022 (edytowane) Andrzeju! Tam były odnośniki do linków i jak klikałeś to były poszczególne opisy. Jednym z nich był opis które kabelki podłączać do konkretnych zacisków na zasilaczu i na kostce podłączeniowej sterownika. Tak jak pisałem wypadł mi jeden kabelek z zacisku tylko nie wiem z którego i mam problem z oświetleniem. Edytowane 4 Lipca 2022 przez jarek1969
egon44 Opublikowano 4 Lipca 2022 #5 Opublikowano 4 Lipca 2022 7 godzin temu, jarek1969 napisał: Andrzeju! Tam były odnośniki do linków i jak klikałeś to były poszczególne opisy. Jednym z nich był opis które kabelki podłączać do konkretnych zacisków na zasilaczu i na kostce podłączeniowej sterownika. Tak jak pisałem wypadł mi jeden kabelek z zacisku tylko nie wiem z którego i mam problem z oświetleniem. No to właśnie w powyższym linku jest opisane jak podłączyć kabelki do sterownika 1
egon44 Opublikowano 4 Lipca 2022 #6 Opublikowano 4 Lipca 2022 1 minutę temu, egon44 napisał: No to właśnie w powyższym linku jest opisane jak podłączyć kabelki do sterownika
jarek1969 Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor #7 Opublikowano 4 Lipca 2022 egon44 po raz kolejny dzięki. Teraz to już sobie skopiowałem i zapisałem w pliku tekstowym. 1
Rekomendowane odpowiedzi