Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja juz na 300% wiem co bedzie plywalo i beda to saulosi coral i rdzawe, na pczatku w ilosciach 10 i 10...

(chwilowo baniak jeszcze startuje i plywa 6 saulosi), ale ja nie o tym ;)

Kupujac te 6szt na start, pytalem sprzedawcy jak radzic sobie z niechcianymi pyszczakami przez inne pyszczaki w baniaku... pan sprzedawca z usmiechaem na twarzy odpowiedzial: "one sobie same to zalatwia"...

A jak wy to zalatwiacie? Oddajecie w dobre rece, czy jak? Jak to zalatwic humanitarnie...

Opublikowano

Kupujac te 6szt na start, pytalem sprzedawcy jak radzic sobie z niechcianymi pyszczakami przez inne pyszczaki w baniaku... pan sprzedawca z usmiechaem na twarzy odpowiedzial: "one sobie same to zalatwia"...

i tym wlasnie sprzedawca cie zalatwil, nie znal odpowiedzi wiec wymyslil cos ....

A jak wy to zalatwiacie? Oddajecie w dobre rece, czy jak? Jak to zalatwic humanitarnie...

jezeli masz mozliwosc to oddaj w dobre rece, gdzie bedziesz wiedzial ze pyski zyja w dobrej wodzie, sa odpowiednio karmione. mozna takze oddac do sklepu zoo. ale osobiscie jestem temu przeciwny....

Opublikowano
i tym wlasnie sprzedawca cie zalatwil, nie znal odpowiedzi wiec wymyslil cos ....

no nie do końca :)

z tych co mi się rodzą w akwarium przeżywa góra jeden - dwa, pozostałe rzeczywiście padają łupem starszych.

najgorsze że po roku mam w akwarium z ktorego nie wyławiałem z pietnaście małych , które juz nie są takie małe, a zaczynaja mi zagęszczać w akwarium "atmosferę".