Garion Opublikowano 26 Lutego 2022 #1 Opublikowano 26 Lutego 2022 Prawda jest taka że im więcej czytam tym mam większy mentlik w głowie. Prosiłbym o pomoc w dobraniu obsady. Otopharynx Lithobates Black Orange Dorsal Labidochromis Chisumulae Chizumulu Island Tropheops sp. ChILUMBA Orange Aulonocara Jacobfreibergi EURECA RED kupować bede ryby w malawi slask w sumie wszystkie ryby ktore ma w ofercie podoboja mi się https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/Gy25/
Bezprym Opublikowano 26 Lutego 2022 #2 Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) Odpusc sobie Tropheopsa, zbyt agresywny i roślinożerny fla tego towarzystwa. Do takiego litrazu dalbym Mdokę white lips. Jesli chcesz zolty akcent to daj Aulonocare beanshi Benga albo yelowka. Albo tak Placidochromis phenochilus Mdoka Copadichromis borleyi Kadango Aulonocara benshi benga/Labidochromis cearuleus yellow Kakusa Othoparynx lithobates black orange dorsal Edytowane 26 Lutego 2022 przez Bezprym 1
Garion Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor #3 Opublikowano 26 Lutego 2022 30 minut temu, Bezprym napisał: Odpusc sobie Tropheopsa, zbyt agresywny i roślinożerny fla tego towarzystwa. Do takiego litrazu dalbym Mdokę white lips. Jesli chcesz zolty akcent to daj Aulonocare beanshi Benga albo yelowka. Albo tak Placidochromis phenochilus Mdoka Copadichromis borleyi Kadango Aulonocara benshi benga/Labidochromis cearuleus yellow Kakusa Othoparynx lithobates black orange dorsal Yellow odpada nie podobają mi się z tego co napisałeś ile samców ile samic I czy te można dołączyć? Labidochromis Chisumulae Chizumulu Island
Bezprym Opublikowano 26 Lutego 2022 #4 Opublikowano 26 Lutego 2022 W zasadzie jestem zwolennikiem trzymania po jednym samcu ale u Mdoki można spróbować wielosamcowo. U Copadichromisa watpie by się udał taki układ, u Aulonki mozna spróbować. Samic dałbym 4 - 5, wszystko zalezy jak duze dostaniesz. Chisumulae pod wzgledem diety myślę, że dadzą radę.
Rekomendowane odpowiedzi