Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nom to dbaj o nie, bo to newralgiczny moment, ja już nie liczę na sztuki :D

Opublikowano

Stosowanie soli zwłaszcza jodowanej nie jest dobrym pomysłem. Kwestia braku widocznych objawów u ryb Czarka czy innych osób wynika z tego, że ryby są zdrowe silne i dostają ten pokarm stosunkowo rzadko. Może jednak nastąpić sytuacja kiedy ryba będzie osłabiona i po otrzymaniu dodatkowego czynnika osłabiającego jelita nastąpi przesilenie i ryba ktora miała szanse zwalczyć chorobę jednak się jej podda. Dlatego pomimo wielu pokus ( lenistwa przede wszystkim ;) ) też pomimo iż wielokrotnie miałem ochotę dac makaron który jest przygotowany na rosół zawsze gotuje go osobno bez soli.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.