Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kisor - myślę, że b. trafne uwagi zarzuciłeś ;)

Zdecydowanie by się przydało przedstawienie w paru słowach KM i fotek władz - wtedy KM wydaje się taki bardziej osobowy, ludzki a nie tylko rybny ;)

Po drugie - info nt. jeziora - IMHO również zdecydowanie na tak! Fotka jeziora, jego umiejscowienie względem innych, charatkerystyka. Myślę, że to niezły pomysł na artikl dla chętnej osoby.

Do tego możnaby gdzieś na serwisie powiesić wyniki ankiety/sondażu Hariego nt. najpiękniejszych gat. z fotkami.

Co Wy na to?

Opublikowano

Nazwanie Kisora VDRem chyba nie jest aż taką przykrością :D

i Kisor się nie obrazi, chociaż za pomysł kto inny będzie zbierał laury :)

;)

Opublikowano

Wszystko pewnie przez zmianę avatara (z rdzawego na msobo) :) . Mi się długo czester mylił z kisorem jak zmienił avatara z saulosi na rdzawego :)

A kolegom z tanganiki życzę powodzenia.

Opublikowano

no mam nadzieję, że koledzy z Tangi nie pogniewali się za moje żartobliwe słowa:) naprawdę życzę powodzenia w serwisie.

Jak ktoś stwierdził - takie strony/kluba/fora to istny skarb i kopalnia wiedzy - przynajmniej dla mnie na różne tematy (akwa, pióra, zegarki, samochody, komputery..;)

Odnośnie naszego serwisu - zgadzam się z Kisiorem - parę informacji ogólnych na temat samego jeziora oraz klubu jako takiego byloby super.

Dodatkowo - przynajmniej wg mnie - w bazie klubu można by dać możliwość wklejenia swoich fotek. żebyśmy wiedzieli z kim rozmawiamy;) bo niejednokrotnie może stoi się w sklepie obok klubowego kolegi i nawet się o tym nie wie...

Opublikowano

Wklejać foty do albumu ludziska ... jak sie nie ma czasu na integre to chociaż może się porozmawia gdzieś przypadkiem na Dworcu Kolejowym czy parkingu ;)

Opublikowano
Wklejać foty do albumu ludziska ... jak sie nie ma czasu na integre to chociaż może się porozmawia gdzieś przypadkiem na Dworcu Kolejowym czy parkingu ;)

W albumie jest tylko dział imprezy, a nie ma "Klubowicze". Jednak to nie to samo,;)) Co innego w galerii. Tyle tylko, że znajduje się tam wiele "martwych dusz", które od dawna nie udzielają się w Klubie Malawi.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.