ruda Opublikowano 18 Października 2021 Autor #11 Opublikowano 18 Października 2021 Nie ma co opisywać, bo część ryb do odłowienia a większości nie widać . Ryby przeniesione z 450l , bo łatwiej było instalować tło I filtrację na sucho , niż kombinować w zalanym zbiorniku . Pytam o wygląd zbiornika , więc nie ma sensu opisywać obsady , której nie widać
BombeL Opublikowano 18 Października 2021 #12 Opublikowano 18 Października 2021 Takie se coś bym poprzestawiał i światło inaczej ustawił ale ja ponoć czepliwy jestem
ruda Opublikowano 18 Października 2021 Autor #13 Opublikowano 18 Października 2021 Poprzestawiaj , pozmieniaj, rób co chcesz a ja zostanę przy swoim 3
BombeL Opublikowano 18 Października 2021 #14 Opublikowano 18 Października 2021 44 minuty temu, Ruda napisał: Poprzestawiaj , pozmieniaj, rób co chcesz a ja zostanę przy swoim Pytałaś czy może być to też uzyskałaś odpowiedź 1 1
Tom74 Opublikowano 18 Października 2021 #15 Opublikowano 18 Października 2021 Akwarium bardzo ładne. Mi osobiście się podoba. Tobie ma się podobać. "Fachowcy" zawsze coś znajdą . 1
ruda Opublikowano 19 Października 2021 Autor #16 Opublikowano 19 Października 2021 "Fachowcy" było trochę ironicznie - zastanawiałam się, ilu z was poczuje się godnych tego miana i czy zgłoszą się jakieś kobiety Nie pytałam czy obsada może być, bo jej praktycznie nie widać Obsada jest jest duża i bardzo mieszaną- czasm łatwiej wpuścić sporo małych haremów i poobserwować kto zostanie - ot ,zwyczajnie mieszkam na zadupiu i ryby muszę sprowadzać z kontynentu, więc oglądanie przed zakupem jest niemożliwe 1
crav Opublikowano 19 Października 2021 #17 Opublikowano 19 Października 2021 Powitanie z ironiami? Co z tym światem... jak to mówią lepiej już było... Poszukiwanie kobiet? Faceci nie godni do rozmów? 2
crav Opublikowano 19 Października 2021 #19 Opublikowano 19 Października 2021 12 godzin temu, Ruda napisał: Oooo .... zgredek Teraz to już wiem kto co i jak... Mogłem poznać po bastardach 4
Rekomendowane odpowiedzi