barttsw Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor #11 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 2 godziny temu, darianus napisał: A ja bym zostawił z ciekawości. Jak wymiotą za dużo spod kamieni, to zawsze można nadmiar piachu wyciągnąć Właśnie taki mam zamiar, zobaczymy co się będzie działo Odessać to nie problem czas zweryfikuje ,najwazbiejsze by ryby miały super warunki to dla mnie podstawa oraz parametry od zawsze,e to był piorytet 2
darianus Opublikowano 28 Sierpnia 2021 #13 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Po zmianie oświetlenia szkło wygląda rewelacyjnie. Czekam z niecierpliwością na zarybianie 1
barttsw Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor #14 Opublikowano 28 Sierpnia 2021 5 minut temu, darianus napisał: Po zmianie oświetlenia szkło wygląda rewelacyjnie. Czekam z niecierpliwością na zarybianie W środę będą rybcie od Tomka
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. barttsw Opublikowano 1 Września 2021 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #15 Opublikowano 1 Września 2021 Witam długo wyczekiwane rybcie , dziś rano przyjechały:) zdjecie robione na szybko ale coś tam widać 10
Limak86 Opublikowano 2 Września 2021 #17 Opublikowano 2 Września 2021 Bardzo efektowny wizualnie zbiornik Co do obsady, to troszkę szkoda (w moim mniemaniu) że nie poszedłeś w jakąś obsadę typu mix z non-mbuną, bo w takim szkle byłoby na to miejsce. A wtedy obsada byłaby bardziej urozmaicona pod względem zachowań a nie tylko wyglądu. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka 1
did Opublikowano 2 Września 2021 #18 Opublikowano 2 Września 2021 Super. Cieszy oko. Ten termometr na dnie odkleja się i spada czy to stała dekoracja 1
barttsw Opublikowano 2 Września 2021 Autor #19 Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) 18 minut temu, did napisał: Super. Cieszy oko. Ten termometr na dnie odkleja się i spada czy to stała dekoracja To I to niechce mi się go wyławiać by dać go do sumpa 50 minut temu, Limak86 napisał: Bardzo efektowny wizualnie zbiornik Co do obsady, to troszkę szkoda (w moim mniemaniu) że nie poszedłeś w jakąś obsadę typu mix z non-mbuną, bo w takim szkle byłoby na to miejsce. A wtedy obsada byłaby bardziej urozmaicona pod względem zachowań a nie tylko wyglądu. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka DIekuję , zdecydowałem.się na mbune po długich rozważaniach z Tomkiem Wiśniewskim , ale za niedługo będę ruszał z nowym projektem tzn nonmbuna 300(320)x120x60 Edytowane 2 Września 2021 przez barttsw
Limak86 Opublikowano 2 Września 2021 #20 Opublikowano 2 Września 2021 DIekuję , zdecydowałem.się na mbune po długich rozważaniach z Tomkiem Wiśniewskim , ale za niedługo będę ruszał z nowym projektem tzn nonmbuna 300(320)x120x60 O cholera, to już konkretny zbiornik na nonmbunę Będę oczekiwał z wielką ciekawością na start tego projektu.Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi