Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzeju szczerze muszę przyznać że nie bardzo rozumiem ten arkusz. Jeśli to są wymiary to żaden z nich nie pasuje pod baniak 180x40

Opublikowano
4 minuty temu, Majk88 napisał:

Jeśli to są wymiary to żaden z nich nie pasuje pod baniak 180x40

Coś się zmieniło bo z tego co  pamiętam to link pokazywał coś innego. Czegoś w nim brakuje. Ale Andrzej @egon44  może to nam poprawi bo pamiętam , że też miał gdzieś do tego dostęp.  Tam był taki program do obliczania. Trudno. Poczekajmy na Andrzeja.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Majk88 napisał:

Andrzeju szczerze muszę przyznać że nie bardzo rozumiem ten arkusz. Jeśli to są wymiary to żaden z nich nie pasuje pod baniak 180x40

Wpisujesz swoje wymiary akwarium i z jakiej grubosci  pvc chcesz robić a program sam ci oblicza formatki. Przynajmniej tak bylo jak ja budowałem swoją pokrywę. 

Edytowane przez Bezprym
Opublikowano
3 minuty temu, Bezprym napisał:

Wpisujesz swoje wymiary akwarium i z jakiej grubosci  pvc chcesz robić a program sam ci oblicza formatki. 

W żadna z kratek nie mogę kliknąć. Mogę ewentualnie pomniejszyć bądź zwiększyć wyświetlany obraz

Opublikowano

Dziękuję ale tam jest napisane żeby wypełnić szare pola i w momencie kliknięcia powiększa mi się obraz albo zmniejsza. A co to za opłata 55 zł? Ja nie chce :)