Łukasz J Opublikowano 6 Kwietnia 2021 #1 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam wszystkich, Chciałem prosić o pomoc w doborze obsady do ww zbiornika. Wiem na pewno że chcę mieć tropheops chilumba tylko nie wiem co do tego można dobrać żeby było im dobrze i ciekawie kolorystycznie
Bezprym Opublikowano 6 Kwietnia 2021 #2 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Dorzuciłbym pseudotropheus acei Luwala i Metriaclima callainos pearly white ( Kirondo lub Ruarwre)
Łukasz J Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor #3 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 A czy takie zestawienie ma rację bytu? Tropheops chilumba Cynotilapia hara galireya ręce Metraclima fainzilberi luwino ref Metraclima msobo magunga
Bezprym Opublikowano 6 Kwietnia 2021 #4 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Hara podobna do Fainzilberi może dojść do zadymy. Samiczki Msobo podobne do samiczek chilumby jakoś cięńko yo widzę. Dlaczego wybrałeś podobne do siebie gatunki nie żal ci miejsca? Ale już Msobo i Fainzilberi lepiej widzę. Chociaż może bardziej widziałbym z Fainzilberi pseudotropheus williamsi blue lips. Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez Bezprym
Rekomendowane odpowiedzi