Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, Pikczer napisał:

Udawał, że zdycha, kładł się na boku, albo na pyszczku

One tak polują.

Pochwal się w jakim zbiorniku go trzymałeś i z jaką obsadą?

Czasem warto przemyśleć dwa razy co się pisze, zwłaszcza gdy nie ma się pojęcia co wciska nam pani z zoologicznego.

• Lubię to 3
Opublikowano
6 godzin temu, Bartek_De napisał:

One tak polują.

Pochwal się w jakim zbiorniku go trzymałeś i z jaką obsadą?

Czasem warto przemyśleć dwa razy co się pisze, zwłaszcza gdy nie ma się pojęcia co wciska nam pani z zoologicznego.

Wiem, że tak polują. Opisałem tylko jak się zachowywał. A co takiego napisałem że warto było to przemyśleć wcześniej? 

Opublikowano
10 minut temu, Pikczer napisał:

Opisałem tylko jak się zachowywał. A co takiego napisałem że warto było to przemyśleć wcześniej?

Temat dotyczy zbiornika 250cm długiego i 60cm szerokiego, a Ty demonizujesz tę rybę i opierasz to na własnych doświadczeniach z 300 litrów.

Opublikowano
13 minut temu, Bartek_De napisał:

Temat dotyczy zbiornika 250cm długiego i 60cm szerokiego, a Ty demonizujesz tę rybę i opierasz to na własnych doświadczeniach z 300 litrów.

Demonizuje? Masz jakieś uprzedzenia wobec mnie? Po co te drwiny ? Najwspanialszy tu jesteś? 

Najmocniej przepraszam, że musiałeś czytać to co napisałem. Dołączyłem tylko do wątku swoje spostrzeżenia. Ryba bardzo fajna, bardzo jak to napisałem czadowa pod względem zachowania. To nie jest demonizowanie. A to nie jest gupik, więc nawet jakbym ją demonizował to byłoby to dość "trafne". 

U mnie była w za małym akwarium w źle dobranej obsadzie. 

Pozwól też coś innym napisać, nie wszyscy mają "super" akwarium i są "super znawcami". 

Od razu taki atak, bo ktoś nieprofesjonalnie zabrał się za Malawi. 

Opublikowano
2 godziny temu, Pikczer napisał:

U mnie była w za małym akwarium w źle dobranej obsadzie.

Od tego trzeba było zacząć. Nie spinaj się tak, bo to żaden atak na Twoją osobę.

Opublikowano
38 minut temu, Bartek_De napisał:

Od tego trzeba było zacząć. Nie spinaj się tak, bo to żaden atak na Twoją osobę.

Jak nie atak to wszystko gra. 

Postaram się na przyszłość wzbogacać swoje komentarze. Pozdrawiam

Opublikowano

@Pikczer wiem, że dziś poniedziałek, ale nie ma się co stresować, w czwartek wolne :D Na tym forum nikt nikogo personalnie nie atakuje, my tu kulturalni ludzie jesteśmy oddani pasji do afrykańskich pielęgnic ;) 

U mnie zadaniem tych ryb ma być właśnie wybijanie narybku, więc to co napisałeś dobrze wróży ;) Na pewno do obecnego 300L bym tych potworków nie wpuścił :PPoza tym zawsze chciałem zobaczyć jak Chipokae dostaje wpiernicz :D 

• Lubię to 2