Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , posiadam akwarium Juwel 240 z Bioflow M i dwoma kubełkami - fuval 407 i NFC 1500. Niestety mam za dużo ryb ( połączenie z dwóch akwarii )

Potrzebuję abyście mi polecili kogoś kto w Warszawie przyjedzie i pomoże mi zrobić odpowiednią redukcję ( oczywiście odpłatnie ) ryby z redukcji z chęcią oddam za darmo.

mam tam mega mix począwszy od Acai poprzez Yellow , Alunacory , Maylandia zebra. 

Polećcie proszę kogoś na Warszawę kto ogarnie taki serwis.

Opublikowano

Sorki za to co napiszę ale po tym poście więcej na ten temat i tak nie zaglądne więc możesz sobie pisać na mój temat co chcesz.

Jesteś śmieszny. Taki typowy Warszawiak. Ktoś bez pojęcia o czymś co robi co być może ładnie pachnie i wygląda i jest pusty jak bęben zespołu "the rolling stones".

Potrzebujesz pomocy w najbanalniejszej sprawie. Masz ryby o których w ogóle nie masz pojęcia skoro szukasz kogoś do pomocy przy redukcji. Jeżeli chcesz zajmować się akwarystyką to tak jak piszesz, oddaj za darmo wszystkie ryby i kup sobie gupiki. Welonek nie polecam bo one czasem mają problem z układem pokarmowym i pływają do góry brzuchem.

Opublikowano
39 minut temu, Bartosz Kamiński napisał:

Dziękuję wszystkim za pomoc. 

Najpierw napisz, na czym ta pomoc miała by wyglądać. Chcesz by ktoś łapał Twoje ryby? Chcesz by ktoś je przygarnął? Prosisz o coś co każdemu z nas wydaje się dziecinną igraszką.

Napisz w czym problem, a potraktujemy to poważniej.

Opublikowano
W dniu 1.03.2021 o 11:52, yaro napisał:

Najpierw napisz, na czym ta pomoc miała by wyglądać. Chcesz by ktoś łapał Twoje ryby? Chcesz by ktoś je przygarnął? Prosisz o coś co każdemu z nas wydaje się dziecinną igraszką.

Napisz w czym problem, a potraktujemy to poważniej.

yaro,

każdy przygodę z malawi zaczyna w inny sposób. Dziękuję za zainteresowanie z Twojej strony. Dałem już sobie sam radę. Znalazłem osobę w Warszawie która pomoże mi wyłapać ryby dobrać odpowiednią obsadę i przygarnie te ryby które idą do redukcji. Ja się na tym nie znam i dlatego liczyłem na pomoc osób z doświadczeniem a nie wyśmiewanie i obrażanie przez MISTRZÓW ŚWIATA i okolic. Szczerze żenujące zachowanie klubowiczów. Z mojej strony nikomu nie polecę tego forum skoro admin dopuszcza takie zachowanie .... wyśmiewanie jakiegoś prymitywnego kolesia "Warszafki" itp. 

Jeśli ktoś w Warszawie będzie potrzebował pomocy tak jak ja potrzebowałem to zapraszam na priv .... podpowiem do kogo się udać aby ktoś doradził i pomógł.

• Lubię to 1
Opublikowano

@Bartosz Kamiński przykro mi, że zostałeś tak potraktowany i przepraszam, że nie zareagowałem w odpowiednim czasie, ale nie zawsze jest się przy komputerze, jest jeszcze praca i życie prywatne. Poza tym nie jestem tu sam. Nie rezygnuj z naszego forum, znajdziesz tu pomoc na każdy temat i zapewniam Cię, że podobny incydent już się nie powtórzy.

@mareckee Myślę, że koledze należą się przeprosiny, przede wszystkim z Twojej strony.

• Lubię to 5
Opublikowano

@Bartek_De

Nie zgodzę się z Twoją myślą. Wielu z nowych forumowiczów pisząc o pomoc zostali skarceni min dlatego że chcą pomocy bez przedstawienia się, że nie mają pojęcia o tym biotopie i większość naszych zbiorników jest za mała na pyszczaki.

Zazwyczaj odsyłani byli do FAQ i mądre głowy tego forum nic więcej nie pomogły.

Tym razem jest inaczej. Dlaczego? Wydaje mi się że dlatego iż @Bartosz Kamiński użytkownik napisał że to forum

W dniu 5.03.2021 o 09:47, Bartosz Kamiński napisał:

Z mojej strony nikomu nie polecę tego forum skoro admin dopuszcza takie zachowanie

I tutaj zgadzam się z Bartoszem, też nikomu nie polecę tego forum (za dużo tu wzorców, stereotypów,monotonności) i z tego miejsca proszę o usunięcie mojego konta.

Tym samym dziękuję za dotychczasową pomoc

Opublikowano
9 minut temu, mareckee napisał:

@Bartek_De

Nie zgodzę się z Twoją myślą. Wielu z nowych forumowiczów pisząc o pomoc zostali skarceni min dlatego że chcą pomocy bez przedstawienia się, że nie mają pojęcia o tym biotopie i większość naszych zbiorników jest za mała na pyszczaki.

Zazwyczaj odsyłani byli do FAQ i mądre głowy tego forum nic więcej nie pomogły.

Tym razem jest inaczej. Dlaczego? Wydaje mi się że dlatego iż @Bartosz Kamiński użytkownik napisał że to forum

I tutaj zgadzam się z Bartoszem, też nikomu nie polecę tego forum (za dużo tu wzorców, stereotypów,monotonności) i z tego miejsca proszę o usunięcie mojego konta.

Tym samym dziękuję za dotychczasową pomoc

Najlepiej sam się usuń i nie pisz więcej swoich wypocin. Temat powinien być zamknięty. 

• Haha 1
Opublikowano

W sumie to bardzo przepraszam Wszystkich których uraziłem. I to tak szczerze.

Jednak mimo wszystko, proszę o usunięcie mojego konta. Żegnam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.