danielos1983 Opublikowano 13 Lutego 2021 #1 Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) moje pierwsze akwarium.. ma.już pół roku..na początku nie obylo się bez problemów ale już wszystko jest ok Edytowane 13 Lutego 2021 przez danielos1983
Andrzej Głuszyca Opublikowano 13 Lutego 2021 #2 Opublikowano 13 Lutego 2021 Skoro piszesz w dziale PRZEDSTAW SIĘ , szkoda , że nic nie piszesz przynajmniej o swoim zbiorniku, obsadzie itp. O ile mnie wzrok nie myli masz sztuczne rośliny.. skoro tak to wybacz.. wyglądają kiczowato. Akwa wygląda na zbyt małe do obsady którą widać. Wiem ..to nie dział OBSADY dlatego nie będę wdawać się w szczegóły ale sygnalizuję, że jest to do ewentualnej poprawy tyle , że w innym dziale. Z drugiej strony skoro tak Ci się podoba to nie ruszaj. 2
Robson79 Opublikowano 13 Lutego 2021 #3 Opublikowano 13 Lutego 2021 5 godzin temu, AndrzejGłuszyca napisał: Z drugiej strony skoro tak Ci się podoba to nie ruszaj. Tutaj Andrzeju się z Tobą nie zgodzę. Wiem że nie ten dział ale akwarium wygląda na Max 100l (80cm długości), naliczyłem w nim bodajże 26 ryb. Z czego dla większości zalecane jest akwarium minimum 150cm długości. Te ryby się męczą w tym akwarium... 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 13 Lutego 2021 #4 Opublikowano 13 Lutego 2021 Godzinę temu, Robson79 napisał: Tutaj Andrzeju się z Tobą nie zgodzę. Przez grzeczność ładnie napisałem:) 1
Rekomendowane odpowiedzi