Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Polecicie jakieś sklepy w Warszawie lub okolicach z fajna ofertę Malawi? Chodzi głównie o pooglądanie, ale jak się coś trafi fajnego to sami wiecie ;)

Znam - Discus, Aqualantis i Radzyminska (te 2 ostatnie to straszna padaka). 

Opublikowano

Hej, serio nic? Takie miałem wrażenie, że jest ubogo ale liczyłem że cokolwiek podpowiecie:( Czasem nawet w sieciówkach znajdzie się fajniejsza oferta...

Opublikowano
7 minut temu, NorbertF napisał:

Hej, serio nic? Takie miałem wrażenie, że jest ubogo ale liczyłem że cokolwiek podpowiecie:( Czasem nawet w sieciówkach znajdzie się fajniejsza oferta...

Większość dobrych hodowli wysyła ryby nawet zagranicę, więc lepiej zamówić coś od kogoś kto się tym zajmuje niż z zoologa, pamiętaj że na forum jest masa ludzi która ma różne gatunki ryb i trzaskaja światowej jakości zdjecia, więc popatrz w galerii i poszukaj tego co Ci się spodobało w hodowlach polecanych na forum... Pamiętaj na żywo ryba też w sklepie super nie wygląda dopiero jak się się przyzwyczai, do nowego domu to wtedy pokazu piękno 

Opublikowano
9 minut temu, Jeb_us napisał:

Większość dobrych hodowli wysyła ryby nawet zagranicę, więc lepiej zamówić coś od kogoś kto się tym zajmuje niż z zoologa, pamiętaj że na forum jest masa ludzi która ma różne gatunki ryb i trzaskaja światowej jakości zdjecia, więc popatrz w galerii i poszukaj tego co Ci się spodobało w hodowlach polecanych na forum... Pamiętaj na żywo ryba też w sklepie super nie wygląda dopiero jak się się przyzwyczai, do nowego domu to wtedy pokazu piękno 

mam motywację przede wszystkim turystyczną, raczej nie kupuję impulsywnie ryb :) fajnie natomiast pooglądać na żywo różne gatunki w sklepie tak by ewentualnie rozważać je w przyszłości :)

Opublikowano

Ja Ci polece Pana hodowce z bielan
Kupowalem od niego rowno rok temu mlode pyszczaki 30 szt
Facet ma hodowle od 40 lat
Znajdz go na olx
Ogromna wiedza zdrowe ryby
Niestety nie jest tolerowany i polecany przez to forum poniewaz wdawal się czesto w dyskusje i mial inne zdanie niz forumowa wiekszosc
Dlatego dal sobie spokoj z zabieraniem glosu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Lubię to 1