Uxup Opublikowano 18 Stycznia 2021 #1 Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć. Potrzebuje pomocy,bo nie wiem co robić. Dzis dostałam pyszczaki jednak uwazam ze 4 na 120l wymiary 60x45x57 jest za duzo. Okazalo się ze 3 z nivh to pyszczaki szerszenie a 1 aulonocara. Co zrobic? Jutro bede dzwonic do sklepu czy moge je zwrocic, bo nie chce im robić krzywdy. Chyba ze na taki litraz jest mozliwosc ich zatrzymania i nic im nie bedzie? Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Uxup
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Stycznia 2021 #2 Opublikowano 19 Stycznia 2021 7 godzin temu, Uxup napisał: Co zrobic? Jutro bede dzwonic do sklepu czy moge je zwrocic, bo nie chce im robić krzywdy. Jeżeli masz możliwość to je oddaj. 7 godzin temu, Uxup napisał: Chyba ze na taki litraz jest mozliwosc ich zatrzymania i nic im nie bedzie? Zdecydowanie zbyt małe na ten gatunek. @UxupTemat przeniosłem do działu OBSADY gdzie koledzy pomogą Ci dobrać obsadę. 1
Uxup Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor #3 Opublikowano 19 Stycznia 2021 3 godziny temu, AndrzejGłuszyca napisał: Jeżeli masz możliwość to je oddaj. Zdecydowanie zbyt małe na ten gatunek. @UxupTemat przeniosłem do działu OBSADY gdzie koledzy pomogą Ci dobrać obsadę. Dziekuje, a jesli nie beda chcieli ich przyjac to co zrobic?
mareckee Opublikowano 19 Stycznia 2021 #4 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Wystaw na olx. Może ktoś się trafi. Wystawić nie zaszkodzi, ale ryby z zoologa są różne, niekoniecznie pożądane przez akwarystów 1
Rekomendowane odpowiedzi