Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu zdalny dostęp został uruchomiony. Wiem, że strasznie długo to trwało, ale chyba warto było czekać. Chętnie wysłucham waszych opinii na temat działania zdalnego dostępu.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.02.2023 o 21:21, RomanoLindano napisał(a):

Chętnie wysłucham waszych opinii na temat działania zdalnego dostępu.

Pytanie jak to uruchomić, bo samo kliknięcie przycisku „Zdalny dostęp” na kompie w przeglądarce Chrome oraz w Safari na iPhonie nie wprowadza żadnej zmiany?

Edytowane przez KapitanCzysty
Opublikowano

Jeżeli w ustawianiach opcja "Dostęp zdalny" jest zaznaczona i sterownik jest połączony z siecią Wifi, która ma dostęp do internetu, to powinno się łączyć. Daj znać na priv jakby był problem.

Opublikowano

@RomanoLindano znalazłem problem - mam wersję 5.0.16, czyli nie łapię się. Zmylił mnie przycisk "zdalny dostęp".

Jednak gdy kliknę uruchom zdalny dostęp i nie zamykam tej karty w przeglądarce, to na drugiej karcie już się da uruchomić. Tylko nie wiem czy da się programować, bo wyświetla się na szaro i widać tylko kropki bez linii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po aktualizacji działa bardzo fajnie. Przed chwilą do drugiego akwarium kupiłem wersję v6. Przypominam, że klubowicze mają zniżkę i to całkiem nie małą ;)