Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 25.02.2021 o 06:22, Radzik napisał:

Tak Fish Magic :D

Witam i jak się sprawują rybki? Zdrowe? Rosną? Ja mam problem z tym gatunkiem. Albo sobie nie radzę albo coś z rybami nie tak. 

Opublikowano
19 godzin temu, Pikczer napisał:

Witam i jak się sprawują rybki? Zdrowe? Rosną? Ja mam problem z tym gatunkiem. Albo sobie nie radzę albo coś z rybami nie tak. 

witam

Niestety ale wszystkie sztuki padły :(

Ja też nie wiem dlaczego i czy cos robiłem źle :(

White lipsy wszystkie 12 szt mają się dobrze do tej pory z Yellow chyba tez mi padły dwie reszta ma się wyśmienicie.

Teraz mam układ 2 plus 2 tetrastigmy ale kupiłem je już wyrośnięte takie koło 8 cm.

A co u Ciebie się z nimi dzieje ??

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Radzik napisał:

witam

Niestety ale wszystkie sztuki padły :(

Ja też nie wiem dlaczego i czy cos robiłem źle :(

White lipsy wszystkie 12 szt mają się dobrze do tej pory z Yellow chyba tez mi padły dwie reszta ma się wyśmienicie.

Teraz mam układ 2 plus 2 tetrastigmy ale kupiłem je już wyrośnięte takie koło 8 cm.

A co u Ciebie się z nimi dzieje ??

Szkoda :(

Tetrastigma padają jak muchy. Kanciasty, opuchnięty brzuch, szybki oddech, zero jedzenia i po 10 dniach koniec. A niektóre szybciej padały. Z 11 sztuk mam jedną. Już wczoraj myślałem, że po nim   bo ledwo pływał. Złapałem go do kotnika żeby miał spokojne chwile te ostatnie a ja nie musiałbym go rano szukać. Ale żyje nadal. A reszta ryb zdrowa. Chciałbym mieć chociaż jednego ładnego samca :(

A gdzie kupiłeś duże jeśli można wiedzieć? Niech moderator nie krzyczy :)

Edytowane przez Pikczer
Opublikowano

Byłem po nie koło Kielc :D z OLX. Ale podobno z Fish Magic i z redukcji obsady gdzie reszta tertastigmy została u właściciela .

Przepraszam za jakość zdjęcia ale robione na szybko :D

268783197_3160821307493611_321860873958846145_n.jpg

• Lubię to 5
Opublikowano

Fajna obsada, mam podobną
Tyle że ja mam w 650L jeszcze harem Lethrinops albus ntomiast O. tetrastigma w dziwnym układzie 4+2.
Powodzenia z tą obsadą, daje radość

Wysłane z mojego SM-A225F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1