Bezprym Opublikowano 27 Października 2020 #2 Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Taka cukierkowa barwa podoba Ci się? Poza tym extra Edytowane 27 Października 2020 przez Bezprym
aro600 Opublikowano 27 Października 2020 #3 Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) No teraz to piękne gruzowisko, mnie jedynie trochę rażą te 3 kamienie na środku poukładane na tym dużym trochę wydaje mi się to nienaturalne. Ale najważniejsze żeby tobie się podobało. Edytowane 27 Października 2020 przez aro600
Boos82 Opublikowano 27 Października 2020 #4 Opublikowano 27 Października 2020 O tak. Teraz znacznie lepiej.
Bezprym Opublikowano 27 Października 2020 #6 Opublikowano 27 Października 2020 No teraz to piękne gruzowisko, mnie jedynie trochę rażą te 3 kamienie na środku poukładane na tym dużym trochę wydaje mi się to nienaturalne. Ale najważniejsze żeby tobie się podobało. Faktycznie lepiej by było bez nich. Zdejmij może je z kamienia i zrób przed nim z nich grotę. Taka sugestia Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
aro600 Opublikowano 27 Października 2020 #7 Opublikowano 27 Października 2020 19 minut temu, Bezprym napisał: Faktycznie lepiej by było bez nich. Zdejmij może je z kamienia i zrób przed nim z nich grotę. Też bym szedł w tym kierunku i spróbował je ułożyć przed tym dużym.
AdrianP Opublikowano 27 Października 2020 Autor #8 Opublikowano 27 Października 2020 Dzięki, tak właśnie zrobię A podpowiecie, co wpuścić, żeby było kolorowo i spokojnie?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 27 Października 2020 #9 Opublikowano 27 Października 2020 3 minuty temu, AdrianP napisał: A podpowiecie, co wpuścić, żeby było kolorowo i spokojnie? Adrian..nie nadążasz Temat dotyczący obsady masz tutaj: 1
Rekomendowane odpowiedzi