czarna0069 Opublikowano 18 Września 2020 #1 Opublikowano 18 Września 2020 Dobry wieczór. Chciałabym się zapytać mam jeden rodzaj pyszczaków tropheops dwie samice i dwa samce czy inny rodzaj pyszczaków byłby zgodny z nimi albo niech ktoś podeślę zdjęcia ten sam rodzaj pyszczaków żebym wiedziała
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Września 2020 #2 Opublikowano 18 Września 2020 @czarna0069 Przeniosłem temat do właściwego działu. 6 minut temu, czarna0069 napisał: Chciałabym się zapytać mam jeden rodzaj pyszczaków tropheops dwie samice i dwa samce Podaj dokładną nazwę. Odmian tropheops jest wiele.
Robson79 Opublikowano 18 Września 2020 #4 Opublikowano 18 Września 2020 Na pewno nie jest to żaden Tropheops , prędzej Tropheus choć patrząc na zdjęcie to jakaś krzyżówka ale mogę się mylić...
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Września 2020 #5 Opublikowano 18 Września 2020 Wrzuć te zdjęcia do działu IDENTYFIKACJA z prośbą o identyfikację . Załóż tam po prostu nowy temat. W dziale IDENTYFIKACJA tematy wiszą 7 dni a potem znikają. Może to pomóc w tym dziale w doborze obsady jak tam zostaną ryby zidentyfikowane. A tutaj koledzy będą Ci pomagać w doborze obsady.
Rekomendowane odpowiedzi