Ptoszek Opublikowano 3 Września 2020 #1 Opublikowano 3 Września 2020 Witam. Mam problem z wgrywaniem gotowych ustawien do sterownika TC240. Na forum sporo osób zamieszcza swoje pliki z ustawieniem oświetlenia. Niestety ja albo coś źle robię albo u mnie się nie da wgrać tych plików. Wgrałem nowe oprogramowanie PLed 3.1 i też nic nie pomogło. Pozostało mi jedynie ręczne wpisywanie. Może ktoś posiada zdjęcia , lub a gdzieś zapisane ustawienia do manualnego wpisywania ustawień? Oświetlenie składa się z : - R - G - B - W - Soczewki
marek_z_81 Opublikowano 3 Września 2020 #2 Opublikowano 3 Września 2020 Jesteś pewien, że wgrywasz pliki z TC240 a nie ze sterownika palabras?
Ptoszek Opublikowano 3 Września 2020 Autor #3 Opublikowano 3 Września 2020 1 godzinę temu, marek_z_81 napisał: Jesteś pewien, że wgrywasz pliki z TC240 a nie ze sterownika palabras? To teraz mi namieszałeś raczej na 99 to z TC, bo z naszego forum. A Ty jaki masz sterownik? Może bym spróbował z Twoim o ile taki posiadasz
Bezprym Opublikowano 3 Września 2020 #4 Opublikowano 3 Września 2020 W drugiej zakładce u góry szukasz INPUT, wybierasz interesujący cię plik z ustawieniami i klikasz DOWNLOAD. Tak robisz?
marek_z_81 Opublikowano 3 Września 2020 #5 Opublikowano 3 Września 2020 13 minut temu, Ptoszek napisał: A Ty jaki masz sterownik? Może bym spróbował z Twoim o ile taki posiadasz Ja mam od palabras. Pokaż skąd masz pliki, które wgrywasz.
Ptoszek Opublikowano 15 Września 2020 Autor #6 Opublikowano 15 Września 2020 Sorki, że tak długo nie odpisywałem. W dniu 3.09.2020 o 19:55, Bezprym napisał: W drugiej zakładce u góry szukasz INPUT, wybierasz interesujący cię plik z ustawieniami i klikasz DOWNLOAD. Tak robisz? Dokładnie tak samo. W dniu 3.09.2020 o 19:59, marek_z_81 napisał: Pokaż skąd masz pliki, które wgrywasz.
Rekomendowane odpowiedzi