Zielakj Opublikowano 11 Sierpnia 2020 #1 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam to nasze pierwsze akwarium Malawi 240l 120x40x50 obsada dobrana u hodowcy w Żorach , jak narazie po 9 maluszków z każdego gatunku Pseudotropheus sp. elongatus mphanga Labidochromis caerules yellow Kakusa Iodotropheus sprengerae makokola Red Tło będzie do zmiany,wcześniej było czarne , ale efekt lustra mi przeszkadzał, teraz zrobię czarny mat i spróbuje lepiej przykleić do tej szyby może się uda , oświetlenie ledowe Aquael leddy tube sunny i plant, sunny daje taką żółta poświatę , ale ok, szukam czegoś na noc jeszcze Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Zielakj 3
Zielakj Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor #2 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) I już po zmianach, lepiej Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Zielakj
MD1814 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 #3 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Wygląda świetnie , wybierałaś się osobiście po rybki bo widzę że daleko miałaś ,czy wysyłka ? 1
Zielakj Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor #4 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Byłam osobiście, ale myślę że warto pojechać pooglądać i wybrać 4
Rekomendowane odpowiedzi