MinasTirith Opublikowano 12 Czerwca 2020 #1 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Witam, Wiem, że temat był wałkowany ale tyle jest pokarmów, że troszkę ciężko mi się w tym połapać. Inne wątki oczywiście czytałem ale mimo to mam kilka wątpliwości. Posiadam takie pokarmy naturefood: Premium cichlid -s Premium plant -s Premium color plus -s Planowana obsada: Saulosi i Hara Co jeszcze do tego dołożyć? Jak to potem poukładać żeby bylo cacy? Roślinny/zwierzęcy w proporcjach 50/50?
SlavekG Opublikowano 12 Czerwca 2020 #2 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Możesz sobie jakąś spirulinę dokupić np JBL i to wystarczy. Pokarmy dawaj naprzemiennie i będzie ok. 1
MinasTirith Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor #3 Opublikowano 12 Czerwca 2020 @SlavekG zapracowałeś już chyba na solidną flachę z mojej strony. Dziękuje za Twoją pomoc 1
egon44 Opublikowano 12 Czerwca 2020 #4 Opublikowano 12 Czerwca 2020 Witaj @MinasTirith Dodałbym do tych pokarmów co posiadasz Tropical Pro Defence XXS lub S . Moim zdaniem to pokarm godny uwagi i warto go wprowadzić do diety ryb. Tutaj możesz poczytać o moich spostrzeżeniach na temat jego stosowania. 1
MinasTirith Opublikowano 12 Czerwca 2020 Autor #5 Opublikowano 12 Czerwca 2020 @egon44 Dzięki za propozycje,wezmę to pod uwagę. Gdybym chciał go potraktować jako dodatkowy pokarm, jak często Twoim zdaniem miałbym go podawać? Powiedzmy 2 razy w tygodniu byłoby git?
Rekomendowane odpowiedzi