spiochu Opublikowano 4 Lutego 2015 #91 Opublikowano 4 Lutego 2015 Nigdy nie proś sprzedawcy o pomoc w doborze obsady bo Ci coś wciśnie. Niejedna osoba na forum się o tym przekonała... Masz forum i tu Ci najlepiej koledzy doradzą. Tylko poczytaj najpierw tą skarbnicę wiedzy.... Wysłane z telefonu Cytuj
bebenek Opublikowano 4 Lutego 2015 #92 Opublikowano 4 Lutego 2015 Tak jak kolega mówi uważaj na to co będą chcieli wcisnąć najpierw poczytaj dobra lekture na forum o obsadach i pozniej kupuj. Cytuj
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 19 Maja 2015 #93 Opublikowano 19 Maja 2015 Skład kamienia Strachocin / Stargard Szczeciński / zachodniopomorskie. Raj dla malawistów: otoczaki, dolomity, serpentynit, gnejs, piaskowiec, łupki wszelkiej maści ... I wszystko w różnorodnych rozmiarach - od małych po ogromne. Na miejscu możliwość docięcia, ukruszenia. Warto zajrzeć. Cytuj
MatiK Opublikowano 14 Października 2015 #94 Opublikowano 14 Października 2015 Marku, widzę że na mapie nie ma Aquaafrika, a myślę, że spokojnie może się tam znaleźć jako polecana hodowla Fromborska 13, Gdańsk. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor #95 Opublikowano 27 Listopada 2015 Nie wiem jak i umknął mi ten post Postaram się jutro to ogarnąć. Dzięki za namiar. -- dołączony post: Zrobione 1 Cytuj
led4grow Opublikowano 4 Stycznia 2016 #96 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Spotkał się ktoś z "Dr. Jander & Co. Ohg" k.Berlina? Cytuj
dess Opublikowano 27 Stycznia 2016 #97 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Jako, że sam długo szukałem czegoś w okolicach Nowego Sącza: Era kamienia Sucha Struga 120 33-343 Rytro Przeróżne kamole, mnóstwo serpentynitu (ok 70gr/kg), można sobie grzebać i rozbijać bryły ile się chce. Cytuj
rallyfahrer Opublikowano 29 Marca 2016 #98 Opublikowano 29 Marca 2016 Witam. Chciałbym napisać 2 słowa o polecanym tu składzie kamieni w Strzegomiu, Al-granit się nazywa czy jakoś tak. Byłem tam kiedyś po serpentynit, za ok. 30kg zapłaciłem wtedy 30zł. i z opowieści jakie tu słyszałem ile inni koledzy na forum płacą, to wtedy wydawało mi się drogo. Teraz jestem na etapie zmiany zbiornika na większy i dziś postanowiłem pojechać tam po dokładkę kamieni. Wszystko ładnie pięknie pan mi pokazał kupkę i zacząłem wybierać. Uzbierałem ile uważałem za słuszne i podjechałem na wagę. Wysypałem i było tego 50kg, czyli nie jakoś dużo, a oni mi wypalają że jak do akwarium to płacę 2zł za kilogram i za małą kupkę kamienia chcą 100zł. Jako że przyjechałem jakieś 60km i nie bardzo miałem alternatywę, to po negocjacjach zapłaciłem 80zł. także myślę że bardzo dużo. Nie polecam nikomu, na chyba że macie za dużo pieniędzy. Pozdrawiam. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Kwietnia 2016 #99 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 http://www.kamienogrodowy.wroclaw.pl/o_kamien_ogrodowy.html ...hurtownia warta polecenia jeżeli chodzi o serpentynit, inne kamienie i podłoże. Cytuj
Merlot Opublikowano 9 Kwietnia 2016 #100 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 http://www.kamienogrodowy.wroclaw.pl/o_kamien_ogrodowy.html ...hurtownia warta polecenia jeżeli chodzi o serpentynit, inne kamienie i podłoże. Bumat już dawno ozmaczony :-) Ale racja bardzo również polecam :-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi