Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie proś sprzedawcy o pomoc w doborze obsady bo Ci coś wciśnie. Niejedna osoba na forum się o tym przekonała...

Masz forum i tu Ci najlepiej koledzy doradzą. Tylko poczytaj najpierw tą skarbnicę wiedzy....

Wysłane z telefonu

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Skład kamienia Strachocin / Stargard Szczeciński / zachodniopomorskie.

Raj dla malawistów: otoczaki, dolomity, serpentynit, gnejs, piaskowiec, łupki wszelkiej maści ... I wszystko w różnorodnych rozmiarach - od małych po ogromne.

Na miejscu możliwość docięcia, ukruszenia.

Warto zajrzeć.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jako, że sam długo szukałem czegoś w okolicach Nowego Sącza:

Era kamienia

Sucha Struga 120

33-343 Rytro

Przeróżne kamole, mnóstwo serpentynitu (ok 70gr/kg), można sobie grzebać i rozbijać bryły ile się chce.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Chciałbym napisać 2 słowa o polecanym tu składzie kamieni w Strzegomiu, Al-granit się nazywa czy jakoś tak. Byłem tam kiedyś po serpentynit, za ok. 30kg zapłaciłem wtedy 30zł. i z opowieści jakie tu słyszałem ile inni koledzy na forum płacą, to wtedy wydawało mi się drogo.

Teraz jestem na etapie zmiany zbiornika na większy i dziś postanowiłem pojechać tam po dokładkę kamieni. Wszystko ładnie pięknie pan mi pokazał kupkę i zacząłem wybierać. Uzbierałem ile uważałem za słuszne i podjechałem na wagę. Wysypałem i było tego 50kg, czyli nie jakoś dużo, a oni mi wypalają że jak do akwarium to płacę 2zł za kilogram i za małą kupkę kamienia chcą 100zł. Jako że przyjechałem jakieś 60km i nie bardzo miałem alternatywę, to po negocjacjach zapłaciłem 80zł. także myślę że bardzo dużo.

Nie polecam nikomu, na chyba że macie za dużo pieniędzy.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.