LECHPL Opublikowano 11 Października 2014 #71 Opublikowano 11 Października 2014 A co to tak szybko ukręcono łep sprawie Malawiana ,nietykalni ? Nie chciałem publicznie nikogo obsmarowywać bo sprawę załatwiła moja żonka besposrednio z nimi ale zaciekawiło mnie czy inni mieli też problemy z tym sklepem .Dodam jednak że ryby fajne choć cała reszta do poprawy. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 11 Października 2014 Autor #72 Opublikowano 11 Października 2014 Czy kolega LECHPL chce dodać coś do mapy? Bo właśnie mapy dotyczy ten wątek. Cytuj
LECHPL Opublikowano 11 Października 2014 #73 Opublikowano 11 Października 2014 Czy kolega LECHPL chce dodać coś do mapy? Bo właśnie mapy dotyczy ten wątek. No faktycznie Malawian już pewnie jest na tej mapie . Cytuj
spiochu Opublikowano 11 Października 2014 #74 Opublikowano 11 Października 2014 A co, post nr 70 jest ok a 71 już be? Wysłane z telefonu Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 11 Października 2014 #75 Opublikowano 11 Października 2014 A czy byłeś w tej hodowli? Ja byłem i nic takiego nie widziałem. Za to w drodze powrotnej odwiedziłem dwie hodowle na Sląsku i w jednej widziałem niestworzone rzeczy. Metriaclima membe deep samczy w pasy czy inne ryby. Polecane jako F1 a wyglądały jak wyglądały. Tak naprawdę nie ma hodowli aby się nie pomyliła. Zakupiłem samice F0 i jak dla mnie to nie są samce tego gatunku. Reklamacja uznana i wszystko jest ok. PS To nie jest wątek do tego. Cytuj
CoolPhone Opublikowano 13 Października 2014 #76 Opublikowano 13 Października 2014 Panowie proszę o powściągliwość w wylewaniu żali odnośnie konkretnych sytuacji. Tak jak Sławek wspomniał pomyłki się zdarzają. Co innego pomyłka, a co innego pseudo hodowle. Następne tego typu wypowiedzi bd odpowiednio traktowane. Cytuj
rafiki09 Opublikowano 28 Października 2014 #77 Opublikowano 28 Października 2014 Novum Tychy ul. Przemysłowa 55 Skład kamienia, mają nie tylko serpentynit w różnych wielkosciach ale i wiele innych ciekawych kamieni. Cytuj
lukaszk Opublikowano 12 Listopada 2014 #78 Opublikowano 12 Listopada 2014 TYCHY Polecam ten skład kamienia naturalnego - do wyboru do koloru, a ceny przystępne. http://www.kamien.tychy.pl/ Pozdrawiam Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor #79 Opublikowano 13 Listopada 2014 Kolejne Wasze propozycje zaniesione na mapę. Jak ktoś ma jakieś sprawdzone miejsca, których nie ma jeszcze na mapie to proszę o wpis. Cytuj
mathias Opublikowano 11 Stycznia 2015 #80 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam, Marku zdecydowanie można do mapy dodać we Wrocławiu sklep akwarystyczny "Trzmiel" na ulicy Rogowskiej 50b (działa też na allegro). Składy kamieni to: PPHU RETNE, Bobowicka 1 Szczytna , BUMAT Hurtownia Budowlana,Pawia 31 Wrocław PS. Poprawiłbym nazwę sklepu we Wrocławiu Sklep nazywa się IKOLA , nie ICOLA 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi