Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to tak szybko ukręcono łep sprawie Malawiana ,nietykalni ? Nie chciałem publicznie nikogo obsmarowywać bo sprawę załatwiła moja żonka besposrednio z nimi ale zaciekawiło mnie czy inni mieli też problemy z tym sklepem .Dodam jednak że ryby fajne choć cała reszta do poprawy.

Opublikowano

A czy byłeś w tej hodowli? Ja byłem i nic takiego nie widziałem. Za to w drodze powrotnej odwiedziłem dwie hodowle na Sląsku i w jednej widziałem niestworzone rzeczy. Metriaclima membe deep samczy w pasy czy inne ryby. Polecane jako F1 a wyglądały jak wyglądały. Tak naprawdę nie ma hodowli aby się nie pomyliła. Zakupiłem samice F0 i jak dla mnie to nie są samce tego gatunku. Reklamacja uznana i wszystko jest ok.

PS

To nie jest wątek do tego.

Opublikowano

Panowie proszę o powściągliwość w wylewaniu żali odnośnie konkretnych sytuacji. Tak jak Sławek wspomniał pomyłki się zdarzają. Co innego pomyłka, a co innego pseudo hodowle.

Następne tego typu wypowiedzi bd odpowiednio traktowane.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Marku zdecydowanie można do mapy dodać we Wrocławiu sklep akwarystyczny "Trzmiel" na ulicy Rogowskiej 50b (działa też na allegro).

Składy kamieni to:

PPHU RETNE, Bobowicka 1 Szczytna ,

BUMAT Hurtownia Budowlana,Pawia 31 Wrocław

PS. Poprawiłbym nazwę sklepu we Wrocławiu :) Sklep nazywa się IKOLA , nie ICOLA :)

• Dziękuję 1