tom77 Opublikowano 28 Września 2013 #51 Opublikowano 28 Września 2013 Ryby: Discus Zoo Ul. Radzymińska 153 - polecam. Również polecam. Akwariów dedykowanych Malawi około 30 sztuk. Bywam tam od około 10 lat. Zamawiałem kiedyś akwarium "pod klucz", rośliny z reguły kupowałem tam. Z Malawi, prawie zawsze mają coś rzadko spotykanego. Na pewno warto zajrzeć, żeby się trochę "na żywo" pogapić na rybki. 1 Cytuj
michal0920 Opublikowano 16 Października 2013 #52 Opublikowano 16 Października 2013 Składu w Zielonce chyba już nie ma (nie mogłem znaleźć dwa tygodnie temu). Polecam za to skład kamieni, w Warszawie na ul. Płochocińskiej (tuż koło numeru 130), zaraz przy skrzyżowaniu z ul. Wilkowiecką. Jadąc od giełdy samochodowej na Żeraniu w kierunku ulicy Kobiałka, skład znajduje się po prawej stronie. Dostępne multum najróżniejszych kamieni, za ok. 50kg czarnego łupka zapłaciłem 20zł. Właściel miły i wyrozumiały dla akwarystów pozwolił wziąć sobie taczkę i "pobaraszkować" po placu i wybierać co się chce. Oprócz kamieni dostępny również piasek. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 16 Października 2013 Autor #53 Opublikowano 16 Października 2013 Składu w Zielonce chyba już nie ma (nie mogłem znaleźć dwa tygodnie temu). Dziwne bo Zielonka została zaproponowana tylko 2 miesiące temu. No, ale wszystko się mogło zdarzyć. Jak ktoś potwierdzi to usunę. Dzięki za kolejny namiar. Na pewno w wolnej chwili zostanie naniesiony. Cytuj
michal0920 Opublikowano 16 Października 2013 #54 Opublikowano 16 Października 2013 dlatego też podkreślam słowo chyba nie ma, możliwe, że po prostu nie mogłem znaleźć Cytuj
Kamil777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 #55 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Panowie jakiś skład kamieni na sląsku.. Katowice,Chorzów,Siemianowice,Ruda Śl i okolice. Zna ktoś? Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor #56 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Patrzyłeś na mapkę na pierwszej stronie? Cytuj
Kamil777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 #57 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Tak ale ten sklep ,który jest najbliżej mnie ma słaba oferte typu łupki. A łupki mnie nie interesują Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor #58 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak coś znajdziesz to daj znać, zaktualizujemy mapkę Cytuj
greghor Opublikowano 6 Stycznia 2014 #59 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Panowie jakiś skład kamieni na sląsku.. Katowice,Chorzów,Siemianowice,Ruda Śl i okolice. Zna ktoś? Sosnowiec to nie Śląsk, ale ja kupowałem w tym właśnie mieście na składzie Artstonex, w Sosnowcu Niwce: http://www.artstonex.pl/kontakt.html Cytuj
Kamil777 Opublikowano 6 Stycznia 2014 #60 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nigdzie nie napisałem że Sosnowiec to jest Śląsk dla twojej świadomości więc niewiem skąd masz takie info Sam jestem z katowic więc do tego miasta o ,którym piszesz troche mi daleko :) ale dzięki za linka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi