Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ryby: Discus Zoo Ul. Radzymińska 153 - polecam.

Również polecam. Akwariów dedykowanych Malawi około 30 sztuk. Bywam tam od około 10 lat. Zamawiałem kiedyś akwarium "pod klucz", rośliny z reguły kupowałem tam. Z Malawi, prawie zawsze mają coś rzadko spotykanego. Na pewno warto zajrzeć, żeby się trochę "na żywo" pogapić na rybki.

• Dziękuję 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Składu w Zielonce chyba już nie ma (nie mogłem znaleźć dwa tygodnie temu).

Polecam za to skład kamieni, w Warszawie na ul. Płochocińskiej (tuż koło numeru 130), zaraz przy skrzyżowaniu z ul. Wilkowiecką. Jadąc od giełdy samochodowej na Żeraniu w kierunku ulicy Kobiałka, skład znajduje się po prawej stronie.

Dostępne multum najróżniejszych kamieni, za ok. 50kg czarnego łupka zapłaciłem 20zł.

Właściel miły i wyrozumiały dla akwarystów :) pozwolił wziąć sobie taczkę i "pobaraszkować" po placu i wybierać co się chce.

Oprócz kamieni dostępny również piasek.

Opublikowano
Składu w Zielonce chyba już nie ma (nie mogłem znaleźć dwa tygodnie temu).

Dziwne bo Zielonka została zaproponowana tylko 2 miesiące temu. No, ale wszystko się mogło zdarzyć. Jak ktoś potwierdzi to usunę.

Dzięki za kolejny namiar. Na pewno w wolnej chwili zostanie naniesiony.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nigdzie nie napisałem że Sosnowiec to jest Śląsk dla twojej świadomości więc niewiem skąd masz takie info :) Sam jestem z katowic więc do tego miasta o ,którym piszesz troche mi daleko :) :) ale dzięki za linka