Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W Chmielnikach? Na stronie jest Brzoza w adresie.

Tak, ale sama hurtownia jest w Chmielnikach. Na szczescie nie trzeba kombinować - znajduje się przy samej głównej trasie, widać ją z daleka. Kto potrzebuje, ten na pewno znajdzie :-)

• Dziękuję 1
Opublikowano

Mogę polecić ludziom ze śląska i nie tylko "Ogród Śląski" mieści się w Świerklańcu http://zurek.com.pl/

Bardo duży wybór kamieni, mają też bardzo fajny dział zoologiczny.

Mam jeszcze takie pytanie czy macie też problem z wejściem na stronę firmy Coube?

Opublikowano

Od jakiegoś czasu strona z malawi nie ma nic wspólnego, jak byś się chciał dowiedzieć czegoś więcej na ten temat lub coś kupić to masz nr do jednego z właścicieli COUBE, chyba Maciek: 660469781

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Przy trasie Oświęcim Kęty w okolicach Nowej Wsi duży skład kamoli wszelkiej maści i rozmiarów.Niestety nie pamiętam nazwy firmy, serpentynit po 45gr .Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Terra-Tech Olsztyn jak dla mnie spalona, serpentynit 1zł za kg, a w dodatku same ścięte kawałki jak kłody, płaskie, żadnego naturalnego kształtu mówię tu o wszystkich za wyjątkiem otoczaków. Osoby które posiadają małe akwaria ok 100l może coś dla siebie znajdą. Dobrze, że byłem przejazdem inaczej strasznie bym się zdenerwował ;)