Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tak nie daleko to nie wiem. To przecież drugi koniec Polski

I te wysyłki strasznie drogie są. 80zł to sporo już bym miał z 8 ,a nawet więcej ryb za to

Opublikowano
24 minuty temu, Daniel00 napisał:

No i jest problem te  dwa gatunki są dostępne tylko po kilka sztuk😔😔

Rozumiem, że jest to wydatek, ale na prawdę warto na raz zainwestować i zamówić większą ilość z każdego gatunku nawet z tą przesyłką. W ostateczności dopuszczać, ale w niewielkich odstępach czasowych. Unikniesz tym sposobem problemów. Przemyśl temat na spokojnie. 

Opublikowano
17 godzin temu, przemo-h napisał:

Rozumiem, że jest to wydatek, ale na prawdę warto na raz zainwestować i zamówić większą ilość z każdego gatunku nawet z tą przesyłką. W ostateczności dopuszczać, ale w niewielkich odstępach czasowych. Unikniesz tym sposobem problemów. Przemyśl temat na spokojnie. 

Już myślałem i muszę kupić w łódzkim .

Jedak  mpanga  jest ,ale membe deep nie ma.

Ktoś ma może do kupienia w łódzkim ?

Opublikowano
18 minut temu, Daniel00 napisał:

Jedak  mpanga  jest

Skoro jest P. sp. 'elongatus mphanga", to może jest również P. Interruptus. Podonie jak Ch. saulosi ma żółte samice, a ładny samiec jest inny niż saulosi. Z tym, że moja wiedza jest tylko książkowa,możliwość  łączenia tych gatunków, w Twoim akwarium musiałby potwierdzić ktoś, kto się na tym zna.

Opublikowano
8 minut temu, tuptas napisał:

Skoro jest P. sp. 'elongatus mphanga", to może jest również P. Interruptus.

Też go nie ma. W ogóle jakoś w łódzkim słaby wybór

Opublikowano
1 minutę temu, Daniel00 napisał:

łódzkim słaby wybór

O ile masz takie możliwości, proponuję podróż do Żor. Tyle, że to 200 km w jedną stronę.

Opublikowano
Teraz, tuptas napisał:

O ile masz takie możliwości, proponuję podróż do Żor. Tyle, że to 200 km w jedną stronę.

Nie jestem pełnoletni i niestety nie mam takiej możliwości ;(

Opublikowano
Teraz, Daniel00 napisał:

nie mam takiej możliwości ;(

To problem.

Może najpierw sprawdź jakie ryby są faktycznie dostępne, faktycznie czyli w większej ilości niż przysłowiowe dwie sztuki.

Iodotropheus sprengerae? Ch. saulosi? Ch. elongatus spot?