Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc zanim nasypie piasek chciałbym prosić o fachową opinie mojego wystroju, jest to wstępne ułożenie napewno się z tym prześpię i coś pozmieniam i mam nadzieję że coś doradzicie 😁20200423_205839.thumb.jpg.ac2a08b0c7468005d8cfe8a7d6a9feeb.jpg20200423_205925.thumb.jpg.c84ab5ca3198be630414c05f6a3f2b27.jpg

Opublikowano

Polne kamienie mi się nie podobają chciałem serpentynity ale moja żona z twierdziła że ona chce białe kamienie a z łupka widziałem w galerii ktoś miał super zrobione i dlatego nabyłem go 40 kg i poukładałem tak jak leciało aby zobaczyć jak wyjdzie niestety zamawiałem go przez internet bo najbliższy skład mam prawie 100 km od domu i przyszły troszke małe kamienie a miałem nadzieję na kilka większych płaskich kamieni które ułoże jeden na drugim, jeszcze napewno coś pokombinuje zanim nasypie piasek dlatego liczę na wasza pomoc i uwagi a obecnie mam pytanie czy ten stos ułożyłem prawidłowo w sensie odległości od tylnej ściany bo nigdzie nie mogłem znalesc informacji jak daleko od niej ułożyć kamienie...

Opublikowano
4 minuty temu, koral198916@gmail.com napisał:

ale moja żona z twierdziła że ona chce białe kamienie

Hm..to będzie najprawdopodobniej  Twoja żona zawiedziona. Te kamienie nie pozostaną białe. No chyba ,ze ..ale bardzo w to wątpię. Niestety.

• Lubię to 2
Opublikowano
6 minut temu, koral198916@gmail.com napisał:

obecnie mam pytanie czy ten stos ułożyłem prawidłowo w sensie odległości od tylnej ściany bo nigdzie nie mogłem znalesc informacji jak daleko od niej ułożyć kamienie...

Teoretycznie tak..ale przekonasz się dopiero jak uruchomisz i sprawdzisz cyrkulacje. Zawsze będziesz   mógł zrobić korektę..to nie będzie problemem.

Opublikowano
4 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Hm..to będzie najprawdopodobniej  Twoja żona zawiedziona. Te kamienie nie pozostaną białe. No chyba ,ze ..ale bardzo w to wątpię. Niestety.

Ja to wiem ale weź to kobiecie wytłumacz 😅 jest to nasz wspólny projekt naszego pierwszego akwarium typu Malawi, wcześniej w zwykłych akwa sam się rządziłem i robiłem po swojemu i miała potem pretensje ze coś się nie podoba tu robimy wszystko razem więc jak chciała białe kamienie to ma...